0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi ben yine başlayacağım aynı telden olmayacak
rahat olun lütfen birbirimizi rehabilite ediyoruz
ohoooo buradaki bazı arkadaşlarım iyi bilirler ki ben rahat olursam işler karışır
bende özcan abinden kopya çekip günü sonlandırayım dedim. saat 6.45 de işten çıkıp park yerine gidip arabamın yine anlamsız bana göz kırpmasıyla içme bi sevinç dolarken arabama biniyorum. park yerinden çıkıp yine polis noktası ve fenerli olan polis abilerime istinasız laf sokmalar devamında yine trafik santrancı bu sefer içimdeki hayat enerjisini bitiren cinsten sonra evdekilerin aramasıyla birlikte market listesi hergün markete girişimde karadenizliler aynı espiri nedeysun emice ve mutlu son marketten çıkıp garaja girip eve çıkmam
işten çıkıyorum.... otomobilime biniyorum.... kontağı çeviriyorum..... 500 metre ilerliyorum..... eve geliyorum....."ne yesem?" diye düşünmekten midem ağrıyor.....
beypazarı style
Roman yazmayı hiç denedinmi Emre; anlatımın çok şiirsel
İş yeri - ev arası 500 metre ise arabaya ne gerek var500 metre yürümek hiç olmazsa biraz spor yapmak sayılmazmıüstelik arabayı satıp masraflarından kurtulmakta varmalum hiç kontak çevirmeden bile ayda 200 tl kadar masrafı var arabanın(kasko-Zorunlu trafik sigortası-vergisi-periyodik bakımlar vs)
Aynen.....İzmire tayin istememekte direniyor, kendisini güzelliklerden yoksun bırakıyor
Biz emekliliğimizi görebilecekmiiz aceba ((((((
o zamana kadar emeklilik süresi 15 yıla, yaşı da 45 e düşer tasalanmayın