0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla hocam ben serviste taktırdım direk navitech taktılar . 1800 liraya gayette memnunum
Hayırlı olsun. Sürekli uydudan harita güncelliyormu?
tabi sarper 377 açarsan hd lig tv 77 yi açarsan normal lig tv yi de gösteriyo tv si... amma yaptın sende..güncellemeyi sen kendin yapıyosun , navigasyonun sd kartına yüklüyorsun yeni bilgileri.
Yahu ne kızıyon hakkaten bilmediğimden sordum be ya
Bu el tipi olanlarda bazı modellerde ömür boyu güncelleme yazıyor. Bu yazılımsal mı yoksa harita olarakmı bazı aselsan modellerde ise 3 yıl yazıyor.
Harirta yazılımını güncelleme olarak ömür boyu...bende var piranda nın 5'' boyutunda lazımsa bişiler yaparım sana 5 yıl garantili (+3yıl satın aldım)ömür boyu güncellemeliav in geri vites veya baska bi video oynatıcı bağlamalı
Berna hanım sitemizde satış ile ilgili konu açılabilecek bölüm var yanlış hatırlamıyor isem. Orada açtınızmı ilan.
Tamam kargo parası benden gerisine karışmam... Bu kıyağımı unutma bak...
Bizim arkadaşlar geçen izmire görevli gelmişler ve inan navigasyon yanlış yere götürmüş var bir problem aynı şeyi bizde geçen hafta perşembe antalyada yaşadık. 2 ay kadar öncede yine bir bayan arkadaşımız istanbul da fatih köprüsüne gelmiş ve girilen adresi köprünün üzerini göstermiş. Valla senin verdiğinde sıkıntı çıkarsa aklıma senin bozacağın inanki gelmez bu cihazları bildiğim için.