0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu olunca şuna göz atmak iyi olabilir sanırım. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31385.0
abi dev.memuru için o dediğin markalar bozar abi..lastik ayakkabniler vardı çocuklugmda en sağlamı o :::::
Amaan cok da abartmamak lazim, 30 liraya babet de alirim 300 liraya cizme de.. Zaten bayan ayakkabilari hic tarzim degil renkli sekilli tasli pullu seylerden hoslanmam, buldumu da dener rahatsa alirim. Dusundugunde surekli arabadayim zaten, alisveris ya da yuruyecegimi bildigim gunlerde spor ayakkabi giyerim. Topuklu duz taban rugan suet deri hic fark yapmaz, begeneyim yeter. Hatta sirf modelini begendim diye 'olsun silikon tabanlik alir onla kullanirim' diye bile rahat olmayan ayakkiyi alirim yani. =) diger hemcinslerimin aksine ayakkabi canta takintim da yoktur zaten. Toptan alisverisi sevmem hatta
cızlavat
ayağıma olsun yeterli, çünkü numara bulamıyorum,, 47-48 numara giyiyorum,, iskarpin/kundura tarzı kumaş pantolon altına bazen buluyorum ama günlük giyim için spor vs bulmam neredeyse imkansız, bazı markalarda buluyorum onlar da tanker gibi, basketbol tarzı, e zxaten büyük olan ayak hepten gemi gibi görünüyor,,o yüzden ayağıma olsun, ne olursa olsun,,
Bir kere dağcı ayakkabım her daim dolabımda durur. /quote] Hakan abi adaşın bir arkadaşım var.2001 yılından buyana arkadaşız.Bunca senedir ya aynı dağcı botunu giyiyor ya da evde aynısından bir kaç tane var.Yaz kış Hakan abinin ayağında o kahverengi botu görürüm Kösele ayakkabım bir tanede olsa mutlaka olmalıdır.Köseleyi severim...Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 06, 2011, 09:20:153-4 cm topuklu kunduralar vazgecılmezımdır. Duz tabanlı ayakkabılar cok yoruyor. Markayı ovmek degıl ama kemal tanca cogu kez tercıhımdır. Eskımıyor ayakkabıları. 2 tane kalıbım var sırayla ayakkabılarıma takarım. Boya kullanmam, bakım kremlerı ıle arada temızler, her sabah ayakkabılarımı sılmeden ıse gıtmem Eve her girişimde önce kalıbı ayakkabıya yerleştirir,sonra siler yerine koyarım.Silmek hem kolay hemde rahat.Boşuna bunca zaman boya-cila ile uğraşmışım Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 06, 2011, 11:58:08bende biçok bayan gibi ayakkabı delisiyim önceliğim ayakkabının rahatlığı , genellikle ( hafta içi ) topuklu ayakkabı giydiğimden bu benim için çok daha önemli. ne kadar yüksek topukluda giysem spor ayakkabı giymiş gibi hissetmeliyim kendimi. bunuda malesef ucuz diye aldığım ayakkabılarda bulamıyorum. marka takıntım yoktur. hoşuma giden herşeyi alabilirim ama ayakkabı farklı bişey bu konuda genellikle kemal tanca yı tercih ediyorum gerçekten iyi iş çıkartıyorlar. biçok markanın ürününü denimişimdir. ama rahatlıksa kema tanca Bir ara İnci'den ayakkabı alıyordum.İki ayakkabı ve bir bot baş parmakların yan tarafından yırtılınca,onlarda ürünlerine sahip çıkmayınca bir daha İnci'den ayakkabı almadım.Zaten Fazlı abi bir çok markaya üretim yapıyor.Ayrıca sorun olan ayakkabıya anında müdahale de bulunuyorlar.2009 kasımında aldığım Rugan ayakkabının dikişleri attı.Bir kaç gün sonra gidip yenisini alacağım.Üretim hatası olmuş Kemal Tanca ile ilgili bir hatırlatma da bulunayım.Her Kemal Tanca bayisi aynı değil.bunlar iki kardeş.İki kardeşin bayileri ayrı.Ama tabelada yine Kemal Tanca yazar.Örnek vermek gerekirse Ankara Acity'den aldığım botumun kabulünü Kadıköy Bahariye'de ki şube alıyorken,Ankamall'de ki bayinin ayakkabılarını kabul etmiyorlar.
3-4 cm topuklu kunduralar vazgecılmezımdır. Duz tabanlı ayakkabılar cok yoruyor. Markayı ovmek degıl ama kemal tanca cogu kez tercıhımdır. Eskımıyor ayakkabıları. 2 tane kalıbım var sırayla ayakkabılarıma takarım. Boya kullanmam, bakım kremlerı ıle arada temızler, her sabah ayakkabılarımı sılmeden ıse gıtmem
bende biçok bayan gibi ayakkabı delisiyim önceliğim ayakkabının rahatlığı , genellikle ( hafta içi ) topuklu ayakkabı giydiğimden bu benim için çok daha önemli. ne kadar yüksek topukluda giysem spor ayakkabı giymiş gibi hissetmeliyim kendimi. bunuda malesef ucuz diye aldığım ayakkabılarda bulamıyorum. marka takıntım yoktur. hoşuma giden herşeyi alabilirim ama ayakkabı farklı bişey bu konuda genellikle kemal tanca yı tercih ediyorum gerçekten iyi iş çıkartıyorlar. biçok markanın ürününü denimişimdir. ama rahatlıksa kema tanca
o kadarını bilemem özcan bey yıllardır kemal tancadan alışveriş yaparım bir sorun yüzünden daha ziyaret etmedim kendilerini