0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beklemediğim birşeydi , evet abi haklısınız ama kafalıklarda açılışta navgo yazıyor çok mu şey istedim ne
Sormadan duramadım, bu klima yarı otomatikmi oluyor yoksa otomatikmi
Alper işi bitirdin demek haa... (konuyu yeni fark ettim.)Güle güle kullan kardeşim.Araçlarımız, renk hariç tamamen aynı oldu.Ben bu cihazı 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.Bendeki kafalıklar başka marka ancak iş görüyor gene de.....CD takma yeri var bendeki kafalıklarda.Her şey istediğin gibi çözüldüğüne çok sevindim.Montaj olayı nasıl oldu? Alt kısımda tam oturdu mu cihaz? Alt kısımdan yakın foto çekebilirsen sevinirim.Selamlar.
Abi çok teşekkür ederim yardımların için..Seninkinede bir angel atsak tamamdır herşey istediğim gibide tv anteni çok dandik hiç görüntü alamıyorum birde bende ki varolan kameram kış diye içi su dolup buhar yapıyor geri görüş net değil..Menüsü falan çok kullanışlı güzel navigasyon gayet iyi çalışıyor navitechten daha çok hoşuma gitti menüsü takan usta bile siparişlerini artık navgo dan yapıyor,Teyp altı tam oturmuyor çok az çıkıntılı duruyor demek istediğini anladım yarın fotoğraf çekmeye çalışıcam abi..Montaj rahat oldu zaten eski sahibindeyken doubleyle kafalık varmış sökmüş tesisatı bile hazırdı pek uğraştırmadı aynı usta benim aracıma ikinciye taktığı için Senin kafalıklar daha iyiymiş benimkiler biraz küçük kaldı
Teşekkür ederim abi..Led olayını bir ben yakıştıramıyorum audi hariç galiba..
maşallah çok güzel bir set olmuş güle güle kullanman dilekleriyle
cok guzel olmuss gule gule kullan....
depo marka farlarda ek olarak sunulan bi özellik olsa da iki işi birden çözsek malum sorun bizde kronik..
Benim takıntım LED'li farlarda, angel'de merağüm yok. TV göstermesini bekleme zaten. Yerel yayın artık nerdeyse hiç bir il'de yok. Normal bir durum.Güle güle kullan.
hobareyyyy! fevkalade...
alper bey hayırlı olsun güzel günlerde kullanın babamda da 2008 corolla var onada takacaz da sen nerden aldın tel felan varmı aldığın yerin birde kafalıklarla birlikte ne kadara mal oldu