Gönderen Konu: E15 imizin Malzemeleri geldi =) MONTAJ FOTO.  (Okunma sayısı 10395 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: E15 imizin Malzemeleri geldi =) MONTAJ FOTO.
« Yanıtla #20 : Aralık 11, 2011, 22:36:10 »
Alper bu arada kumandaya sustalı anahtar da bi extra olarak iyi gider artık ufak bişi.. hoş olabilir.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 11, 2011, 22:36:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 12, 2011, 11:55:15 »
Alper bu arada kumandaya sustalı anahtar da bi extra olarak iyi gider artık ufak bişi.. hoş olabilir.
Onu araştırdımda abi 200 lira istiyorlar , öyle askıya aldım bende çok çok ekstraya giriyor çünkü daha çok eksiği var.. :D
Sağolasın fikrin için.. :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 12, 2011, 20:23:04 »
alper çok güzel olmuş yaa maşallah.. yol bilgisayarı bağlanabiliyormu bu teybe ?
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 12, 2011, 20:26:53 »
Teşekkür ettim Sercan abi..Allah daha iyilerini sana ve tüm tct aileme nasip etsin inşallah..

cümlemize sağol varol kardeşim
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 12, 2011, 23:27:49 »
alper çok güzel olmuş yaa maşallah.. yol bilgisayarı bağlanabiliyormu bu teybe ?
O hiç aklıma gelmedi abi sanırım yok..Normal yol bilgisayarı var zaten ondan hiç aklıma gelmedi..Bu modelde tek bu kasaya ait olduğu için başka markalarada olmuyacağı için olmayabilir büyük bir ihtimal..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Aralık 12, 2011, 23:31:18 »
kazık bi soru da benden..
dijital klima gibi derece girişi varmı?
yani klimanın deredesı ekranda belırıyomu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Aralık 12, 2011, 23:35:34 »
kazık bi soru da benden..
dijital klima gibi derece girişi varmı?
yani klimanın deredesı ekranda belırıyomu?
Çok güzel bir soru Kerem abi..lütfen beni yanlış anlama ama bilseydin hiç başkasına montaj yaptırmazdım zaten adam montajı yaparken sağ veya sol koltukta pek oturamıyordum pek görme fırsatım olmuyordu açıkta kalan bir sürü çıkış vardı fakat ne işe yaradıklarını bilmiyorum gerçekten..
Bu arada soruyu daha yeni kavradım benim ki comfort abi dijital panel yok ki aklımın ucundan geçsin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Aralık 13, 2011, 00:14:14 »
Çok güzel bir soru Kerem abi..lütfen beni yanlış anlama ama bilseydin hiç başkasına montaj yaptırmazdım zaten adam montajı yaparken sağ veya sol koltukta pek oturamıyordum pek görme fırsatım olmuyordu açıkta kalan bir sürü çıkış vardı fakat ne işe yaradıklarını bilmiyorum gerçekten..
Bu arada soruyu daha yeni kavradım benim ki comfort abi dijital panel yok ki aklımın ucundan geçsin :D

Alper sende dijital klima olmadığını bilmiyordum..Wv grubu bazı araçların dijital göstergeleri teyp modifikasyonu sonucu teyp ekranında görülebiliyor ondan sormuştum..
valla böyle durumlarda 50-100 fazla vercen montaj yapana hiç bi ucu boş bırakmıcak kardeşim gerekirse klavuzu yediririm herife en az 200 lira alcak takmak için ozman her girişi çıkışı takıcak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 13, 2011, 01:49:43 »
Makina garantilide fazla kurcalamamak lazım Kerem abi asıl kullanılması uygun olanları kullanmak bana yetiyor..Zaten bu şehirde her getirdiğim parça için verdiğim fazladan işçilik paralarını toplasam aracımı baştan sona dizmiştim..Kaliteli kendine güvenen usta bulmak sıkıntı bulduktan sonra verdiğin işçilik ayrı sıkıntı böyle iyim :D teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 13, 2011, 10:24:59 »
Hayırlı olsun alper. çok güzel olmuş güle güle kullan. Bende çok araştırdım ama bi teyp çerçevesi bulsaydım:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 13, 2011, 12:18:39 »
O hiç aklıma gelmedi abi sanırım yok..Normal yol bilgisayarı var zaten ondan hiç aklıma gelmedi..Bu modelde tek bu kasaya ait olduğu için başka markalarada olmuyacağı için olmayabilir büyük bir ihtimal..

hıımmm sanırım ben her sakallıyı dedem sanıyormuşum gibi soru sormuşum :D.. bizim e12 de yol bilgisayarı teybe bağlı... bu yüzden teybi değiştirmekten vazgeçmiştim ben hatta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 13, 2011, 14:03:48 »
Hayırlı olsun alper. çok güzel olmuş güle güle kullan. Bende çok araştırdım ama bi teyp çerçevesi bulsaydım:(
Sizin kasalara olması lazım abi çerçeveyi napıcaksın ki ?
hıımmm sanırım ben her sakallıyı dedem sanıyormuşum gibi soru sormuşum :D.. bizim e12 de yol bilgisayarı teybe bağlı... bu yüzden teybi değiştirmekten vazgeçmiştim ben hatta
Evet E12 lerin öyle abi sormakta çokta haklısın..Ama sizinkilere olsaydı navgo nun sitesi var , ordan temsilciyle konuşulup sorulabilirdi fakat sizin kasalara göre hiç orjinal birşey görmedim ben..genelde üniversal dediğimiz(teyp kısmı geniş olan göğüsteki her araca) double-din lerden takıyorlar orjinal çerçevesini ayarlayıp..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Aralık 13, 2011, 14:06:36 »
hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 13, 2011, 15:00:16 »
Evet E12 lerin öyle abi sormakta çokta haklısın..Ama sizinkilere olsaydı navgo nun sitesi var , ordan temsilciyle konuşulup sorulabilirdi fakat sizin kasalara göre hiç orjinal birşey görmedim ben..genelde üniversal dediğimiz(teyp kısmı geniş olan göğüsteki her araca) double-din lerden takıyorlar orjinal çerçevesini ayarlayıp..

araştırdım da seninde dediğin gibi maalesef yok alper.. double din teyp yerine normalini de alsam bişe değişmeyecek benim için diye düşünerek linkteki parçayı alacağım da biraz dursun orjinali :)... neticede normal pionner alsam tatmin edici ses vereceğinden eminim.. hemde usb çıkışı olur

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-corolla-2002-gt-oto-teyp-cercevesi-47770441

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Aralık 14, 2011, 02:33:18 »
hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanman dileğiyle :)
sağol kardeşim teşekkür ederim ne abisi :D
araştırdım da seninde dediğin gibi maalesef yok alper.. double din teyp yerine normalini de alsam bişe değişmeyecek benim için diye düşünerek linkteki parçayı alacağım da biraz dursun orjinali :)... neticede normal pionner alsam tatmin edici ses vereceğinden eminim.. hemde usb çıkışı olur

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-corolla-2002-gt-oto-teyp-cercevesi-47770441

Abi bunu takıp in-dash alıcaksın sanırım ? Bu biraz kötü durabilir ekran çıkıcak içinden çok yüksekte durur zaten e12 lerin göğsü yüksek hem dikkat dağıtır o teyp hem estetik olmaz..Double-dınlerın unıversal olanlarında usb var diye biliyorum ben bazı modellerde..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 14, 2011, 14:14:41 »
Abi bunu takıp in-dash alıcaksın sanırım ? Bu biraz kötü durabilir ekran çıkıcak içinden çok yüksekte durur zaten e12 lerin göğsü yüksek hem dikkat dağıtır o teyp hem estetik olmaz..Double-dınlerın unıversal olanlarında usb var diye biliyorum ben bazı modellerde..

göğsün tipini bozar gibi düşünüyorum bende zaten alper.. ama bakalım alacağımız zaman hangisi uygun olursa ona yöneliriz artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 15, 2011, 04:43:12 »
o değilde bir şey dikkatimi çekti alper ben serviste navitech taktırdım benim açılırken ekran toyota yazısı ve amblemi çıkmıyor navitech yazıyor onu değiştirme imkanım varmı ?
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 15, 2011, 14:36:25 »
Onu hiç bilmiyorum Mehmet abi yani bu model kasa maskesi toyota corollaya uygun çıkarıldı için toyota yazıyor diye biliyorum vw de volkswagen yazdıgını gördüm senin ki nasıl birşey fotoğrafı var mıdır ? Yani avensise göreyse toyota yazması lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 15, 2011, 18:06:25 »
o değilde bir şey dikkatimi çekti alper ben serviste navitech taktırdım benim açılırken ekran toyota yazısı ve amblemi çıkmıyor navitech yazıyor onu değiştirme imkanım varmı ?

vallahi onu bunu markasını bilmem de açılışta toyota çıkınca orjinal havası katmış arabaya..

alper ve mehmet ne dersiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 15, 2011, 19:51:40 »
vallahi onu bunu markasını bilmem de açılışta toyota çıkınca orjinal havası katmış arabaya..

alper ve mehmet ne dersiniz?
Aynen kerem abi bende ondan sordum zaten
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)