0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper bu arada kumandaya sustalı anahtar da bi extra olarak iyi gider artık ufak bişi.. hoş olabilir.
Teşekkür ettim Sercan abi..Allah daha iyilerini sana ve tüm tct aileme nasip etsin inşallah..
alper çok güzel olmuş yaa maşallah.. yol bilgisayarı bağlanabiliyormu bu teybe ?
kazık bi soru da benden..dijital klima gibi derece girişi varmı?yani klimanın deredesı ekranda belırıyomu?
Çok güzel bir soru Kerem abi..lütfen beni yanlış anlama ama bilseydin hiç başkasına montaj yaptırmazdım zaten adam montajı yaparken sağ veya sol koltukta pek oturamıyordum pek görme fırsatım olmuyordu açıkta kalan bir sürü çıkış vardı fakat ne işe yaradıklarını bilmiyorum gerçekten..Bu arada soruyu daha yeni kavradım benim ki comfort abi dijital panel yok ki aklımın ucundan geçsin
O hiç aklıma gelmedi abi sanırım yok..Normal yol bilgisayarı var zaten ondan hiç aklıma gelmedi..Bu modelde tek bu kasaya ait olduğu için başka markalarada olmuyacağı için olmayabilir büyük bir ihtimal..
Hayırlı olsun alper. çok güzel olmuş güle güle kullan. Bende çok araştırdım ama bi teyp çerçevesi bulsaydım:(
hıımmm sanırım ben her sakallıyı dedem sanıyormuşum gibi soru sormuşum .. bizim e12 de yol bilgisayarı teybe bağlı... bu yüzden teybi değiştirmekten vazgeçmiştim ben hatta
Evet E12 lerin öyle abi sormakta çokta haklısın..Ama sizinkilere olsaydı navgo nun sitesi var , ordan temsilciyle konuşulup sorulabilirdi fakat sizin kasalara göre hiç orjinal birşey görmedim ben..genelde üniversal dediğimiz(teyp kısmı geniş olan göğüsteki her araca) double-din lerden takıyorlar orjinal çerçevesini ayarlayıp..
hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanman dileğiyle
araştırdım da seninde dediğin gibi maalesef yok alper.. double din teyp yerine normalini de alsam bişe değişmeyecek benim için diye düşünerek linkteki parçayı alacağım da biraz dursun orjinali ... neticede normal pionner alsam tatmin edici ses vereceğinden eminim.. hemde usb çıkışı olurhttp://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-corolla-2002-gt-oto-teyp-cercevesi-47770441
Abi bunu takıp in-dash alıcaksın sanırım ? Bu biraz kötü durabilir ekran çıkıcak içinden çok yüksekte durur zaten e12 lerin göğsü yüksek hem dikkat dağıtır o teyp hem estetik olmaz..Double-dınlerın unıversal olanlarında usb var diye biliyorum ben bazı modellerde..
o değilde bir şey dikkatimi çekti alper ben serviste navitech taktırdım benim açılırken ekran toyota yazısı ve amblemi çıkmıyor navitech yazıyor onu değiştirme imkanım varmı ?
vallahi onu bunu markasını bilmem de açılışta toyota çıkınca orjinal havası katmış arabaya..alper ve mehmet ne dersiniz?