Gönderen Konu: Ceza Hakkında..  (Okunma sayısı 642 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
Ceza Hakkında..
« : Aralık 05, 2011, 19:42:28 »
Arkadaşlar bugün polislerin kendi arasında konuşurken duyduğum bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.. Yeni çıkan bir  yasaca dedikleri şuydu ; Artık önünüzdeki arabayı yakın takip kornalı ve sellektörlü tacizde bulunursanız, ve bu kişi şikayetinde ispatlarsa (mobeselerce görünürse) 1 yıl hapis cezasına çarptıralacağını söylediler... Bence bu bayanlar arkadaşlar için büyük avantaj ve geç kalınsada güzel bir uygulama..
D-4D Corolla Advance M/M

Toyota Club Türkiye

Ceza Hakkında..
« : Aralık 05, 2011, 19:42:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Ceza Hakkında..
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2011, 19:58:14 »
  Serkan, bu haber detaylı olarak sitemizde paylaşılmıştı.
 Bence doğru bir uygulama ama yanlışlıklarıda yok değil. Örneğin ben düz gitmeyeceğim ve dönüş yapacağım. Ama bazı akıllılar! düz gideceği halde dönüş yolunuda kapatıyor ve onların ışığını beklemek zorunda kalanlar oluyor. Bu gibi durumlarda hiç uyarı yapamayacak değiliz sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: Ceza Hakkında..
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2011, 20:20:49 »
Hakan'a katılıyorum. Maalesef ülkemizde alt yapı yapılmadan üst yapı yapmaya çalışıyoruz ve üste yapılan bu yapı çöküyor. Araç kullananların bir çoğu trafik kurallarını bilmiyorlar ya da kendilerince yorumluyorlar. Bu gibi trafiği ve kuralları bilmeyen magandalara bu kuralı nasıl işleteceksin. Zaman zaman trafiği çekilmez çile haline getiren araç kullanıcılarına (bakın şöför diyemiyorum) ikaz etmek farz oluyor.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,