>:(sürekli sizi aramaktan inanınki bende bıktım.ama süremediğim bir toyota avensisim var en son arızayı size bildirdiğimde mühendislerin araçla ilgileneceklerini söylediniz.ilgilerini aracı incelemeden telefonla bilgi almak yoluyla yaptıklarını biliyorum.sil baştan yapmak istemiyorum her şeyi yeniden anlatarakson 10 000 km de başıma gelenleri tam tarihini bilmiyorum kısaca özetlemek istiyorum.90 000 de bakıma girdim sadece 250km sonra yağ lambam yandı derindere de teşhis kondu eksantrik kırdı denildi rektifiye sonucu 0 olur dendi olmadı 7000 km sonra tekrar yağ lambası yandı hiç bir şey yok zincire giden yağ kanalı tıkanmış temizledik tertemiz dendi.garip sesler gelmeye devam etti 10 gün sonra tekrar götürdüm ustada sesleri teyit etti motor tekrar rektifiye ciye gitti .v kayış gergisi değişmiş manifort değişmiş sesle hala devam ediyor en son bu akşam sarı motor lambası ,trc, vsc gibi anlamını bilmediğim lambalar yandı acil yardım önemli değil dedi aracımı olduğu yere kitledim sabah olduğunda kasko çekicisi ile tekrar derindereye götüreceğim???koskoca bir toyota bu kadar acizmiki bir aracın arızasını gideremiyor.psikolojik olarak etkilendim her saniye lambalar ne zaman yanacak diye bekliyorumve yandığı zaman hoşuma gidiyo ve gülüyorum.sizemi kendimemi belli değil.bana yapılan işler garantili dendi her götürdüğümde farklı yerlerden sesler geliyor benden ücret alınmıyor ama yapılan işlemlerde kullanılan parçalar randıman vermiyor orjinal olmadığı içinmi yoksa kullanılmış olduğu içinmi .artık siz yerinizden kalkmadan telefonla öğrenirsiniz??