Gönderen Konu: AE101 Aküden Torpidoya Kablo  (Okunma sayısı 1571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
AE101 Aküden Torpidoya Kablo
« : Aralık 03, 2011, 18:46:14 »
Ae101'lerde torpido aydınlatması yok. LED aydınlatması düşünüyorum ama bi türlü elektriği nereden alacağımı bulamadım. Tavan ışığıyla uğraşamam, çakmakta da transmitter var aşırı yüklenme olur. Aküden torpidoya çekmek istiyorum ama torpidodan ön panele kabloyu götürecek bir boşluk yok. Nasıl yaparız, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

AE101 Aküden Torpidoya Kablo
« : Aralık 03, 2011, 18:46:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 Aküden Torpidoya Kablo
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2011, 19:27:11 »
lpg varsa anahtarına gelen kablonun yanından çekebilirsin ben ordan çektim  sis farları  için elektriği soldaki sigorta kutusundan aldım  solda kapağı var debriyaj pedalının yanında tek vida tutuyor  ordandan lpg anahtarına gelen kablonun yanından lambalara çektim bi sorun yok teyp elektriğine bağlayabilirsin  veya torpidoyu sökebilirsin alta iki torpido kapağını açıncada 3 tane vida tutuyor torpidonun arkasından kablolar gidiyor motor kısmına led olduğu için fazla akım çekmiyor bende torpidoya yapacam ben parklara bağlıyayım diyorum  sana kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2011, 20:11:05 »
LPG yok, teyp elektriğinden çekilebilir aslında. Ama forumda aküden direk çekenler var, boşluk nerede onu merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2011, 23:32:23 »
boşluk torpidoyu komple sökersen onun arkasında kablo geçiyor ben geçen torpidoyu komple söktüm ön hoparlör kablosu çekerken oda torpidoyu sökmem tesadüf oldu alt iki köşede vidalar söktüm torpido esnedi sonra baktım torpidoda 3 adet vida var onlarda çıkınca torpido komple geliyor orda gözüme çarptı başka türlü zor bende bayağı uğraşmıştım