0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten ilk 4 maddenin bir kadında toplanması ihtimalden bile uzak. helal olsun çinli bilgeye.şu saçı uzunlardan muzdarip olmayan varmıdır bu dünyada. neyseki ahirette huriler varmış mehmet bey huriler kel mi geziyo.. yada huriler erkek mi ? bizimi kekliyorlar?
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 05, 2011, 20:25:12zaten ilk 4 maddenin bir kadında toplanması ihtimalden bile uzak. helal olsun çinli bilgeye.şu saçı uzunlardan muzdarip olmayan varmıdır bu dünyada. neyseki ahirette huriler varmış mehmet bey huriler kel mi geziyo.. yada huriler erkek mi ? bizimi kekliyorlar?anlasana ahirette bile kadınlardan kurtuluş yok
Çinliler sanki bu işi çözmüş de, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş.
Valla az olsun,öz olsun ama sadece bir tane olsun... Rahmetli Erbakan'ın parti işaretinin ne anlama geldiğini bilen var mı aranızda
rahmetli vaatlerinden birtek bari o işaretin anlamını yerine getirseydi.. allah var asgeri ücrete en yüksek zammı o yapmıştı valla.. helal olsun..
Olay budur Hakan. Tebrik ediyorum. Çok yerinde bir tespit.
Teşekkürler Seyit abi. İster Çinli, ister uzaylı, her erkeğin soracağı soru; 一个女人想要什么? (bir kadın ne ister?)
Cevabı var mı?
Yahu ben resimleri göremedim.
Kerem kardeşim;İznin olacağını düşünerek, resmin görünmeme sorununu çözdüm. Senin Çinli bilgenin öğütleri de bunlardı değil mi?