0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üst düzey bir Toyota yetkilisi ile yaptığım telefon konuşmasında özetle Honda'nın 1.6 dizeli çıkaracağını, dizel araba almak isteyen alıcıların 1.6 dizel motor arabalara kaydğını, özellikle forum sitelerinde Toyota'nın bu motoru neden çıkarmadığını ve bu yüzden Türkiye'de çok şey kaybettiğini üretici olarak bunu Japonya'dan talep edip edilmediğini sordum.Sayın yetkili aynen şu cevabı verdi;Düşüncelerime katıldığını,piyasada oluşan bu talebi bildiklerini, hatta ve hatta Honda'nın 1.6 dizelinin kendi satışlarını etkileyeceklerini.1.6 motor konusunda sayısız girişimlerde bulunulduğunu ve böyle bir şeyin şu aşamada mümkün olmadığını söyledi.Toyota'nın 1.6 dizel versiyonu bekleyenler maalesef Toyota 1.4 de üretime devam edecekmiş.Bilgilerinize..
Mazotla benzin neredeyse aynı fiyat.Çok mühim değil artık.
Sözleşme 2014 yılında başlayacakmış.Müşteri beklentilerine göre modeller üretecekmiş.Türkiye'de 2015 yılının sonlarını bulur böyle bir üretim modeli.Sür eşeğini Niğde'ye
Kesinlikle katılıyorum... Dizelin avantajları yok olmaya başladı... BMW'den düşük hacimli turbo benzinli motor alsalar daha iyi olur... Şahsen ben hemen almayı düşünürüm...