0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel durmuş, güzel günlerde bin.
Guzel günlerde kullanın.Far yıkama sisteminin montajı nasıl yapıldı?Yıkama aparati ve motoru Toyota'nin yedek parcasi mı yoksa başka bir markaya mı ait? Kısaca biraz bilgi verirmisiniz?
far yıkama tesısatını kendım cektım bı arkadsımla...motor cıkmacıdan buldugum koıto marka...toyotadan sıparıs gecmeyı dusundum 336 lıra gıbı bı fıyat cıktı karsıma....daha sonra hortumlar elektrık kabloları röle dugmeler derken bıttı parcalarrr....
Güzel olmuş iyi günlerde kullanın, elinize sağlık. Bu arada plakanız yanlış yerde tamponda olması gerekirdi.
Bilgilendirme için teşekkür ederim Cem bey.Bu tarz uygulamalar için Tempra ya da Dogan SLX parçaları fiyat acısından uygun olabilirmi acaba?Bu uygulamayı yapmak isteyen arkadaslara yardım babında sesli düşünüyorum
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... far yıkama sistemini nasıl temin ettiniz montaj nasıl yapıldı. açıklaman mümkünmü kardeşim.
Abi hayırlı olsun güzel olmuş böylede sinyallerdeki folyolar biraz matlaşmış mı ne onların biraz daha parlak olanlarından yapsan daha iyi olur..Maşallah güle güle kullan..