Gönderen Konu: Servis için Dumankaya Pendik mi? Yoksa Nataş Kozyatağı mı?  (Okunma sayısı 6890 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2023 Toyota Corolla 1.5 Dream Xpack MDS
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3900
  • Model Yılı: '23
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba.
2011 1.33 Corolla aracımı Ocak ayında Kavacık Beykozdan aldım.1000 Km bakımını Kavacıkta yaptırdım ama servis için lokasyonu ters olduğu için diğer bakımlarda tercih edemeyeceğim. 10.000 bakımım yaklaşıyor. Nataş ya da Dumankaya daha cazip benim için.. Servis kaliteleri nasıl diye merak ediyorum. Sizlerin deneyimlerini okumak isterim.. Keyifli kazasız sürüşler..
|34 CRK 881| 2023 COROLLA 1.5 Dream X-PACK

!!! TRAFİK KURALLARINA UYALIM,UYMAYANLARI UYARALIM !!!
 İÇİNİZDEKİ TRAFİK CANAVARINI DURDURUN

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: Servis için Dumankaya Pendik mi? Yoksa Nataş Kozyatağı mı?
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2011, 11:12:56 »
Merhaba Emre Bey,
Ben Gebze Toyota Plaza Dumankaya ile ilgili görüşlerimi seninle paylaşmak istiyorum. Gerçi benim aracım seninki gibi yeni değil ama servis yeni eski araç diye ayrımcılık yapamaz. Ben aracımla ufak bir kaza geçirdim ve bana yakınlığından dolayı Gebze Dumankaya servisini tercih ettim , etmez olaydım. Beni canımdan bezdirdiler. Yaklaşık olarak işlemler iki ay sürdü. Gerçi benim aracım liftback kasa corolla 1999 model arka kısım sedanlardan farklı ve pek sık olmayan tutulmayan modeldir. Bagaj kapağı toyota'nın elinde olmadığından dolayı 20 gün japonyadan bagaj kapağının gelmesini bekledim. Tamam bu normal olabilir. Servisteki hasar tespit uzmanı beni nerdeyse işlemlerin hiçbir aşamasında bilgilendirmedi desem yeridir. Ben bilgi almak için aradığımda ise adam beni azarlar gibi Aydın Bey devamlı neden arıyorsunuz , aracınızın işlemi tamamlandıktan sonra ben sizi arayacağım diye bana karşılık veriyordu. Kurban bayramına 1 hafta on gün kala bagaj kapağı geldiğini söylemek için aradı ama aracın işlemlerinin bayram yoğunluğundan dolayı bayrama kadar yetişmeyeceği söylendi. Bende aracımı bayramda lazım olacağından dolayı aldım. Bayram sonrası teslim ettim aracımı servise yaklaşık 15 gün aracın işlemleri sürdü. Aracı teslim aldım ve genel olarak kontrol ettiğimde bir çok kusur vardı. Boya kusurları , Bagaj kapısı dengesiz oturtulmuş bir tarafı içerdeydi , tamponda yüzeye tam bir olarak oturtulmamıştı. Bu sıkıntıları giderdiler fakat kaporta bölümü sorumlusu ve hasar tespit uzmanı bana cevabı bu aracın her tarafı boyalı bizim kusurumuz onun yanında 100 de 1 sayılır , sizin aracınız sıfır kusursuz bir araç olsa hadi neyse gibi lakayit tavırla yaklaştılar. Ben gerçi aracımdaki kusurları Toyota Türkiye ile paylaştım yani şikayetimi ilettim. Ben onları şikayet ettim diye bana cephe almış gibilerdi. Ben daha öncesinde de Toyota Dumankayanın Mekanik departmanında da sıkıntılar yaşamıştım. Ama bunları anlat anlat bitmez.Seninde başını ağrıtmayayım. Bence Forumları iyi araştır soruştur öyle servise git derim. Bir de senin aracın yeni seninde canını yakmasınlar. Kolay Gelsin sana....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2011, 11:22:21 »
Merhaba Emre Bey,
Ben Gebze Toyota Plaza Dumankaya ile ilgili görüşlerimi seninle paylaşmak istiyorum. Gerçi benim aracım seninki gibi yeni değil ama servis yeni eski araç diye ayrımcılık yapamaz. Ben aracımla ufak bir kaza geçirdim ve bana yakınlığından dolayı Gebze Dumankaya servisini tercih ettim , etmez olaydım. Beni canımdan bezdirdiler. Yaklaşık olarak işlemler iki ay sürdü. Gerçi benim aracım liftback kasa corolla 1999 model arka kısım sedanlardan farklı ve pek sık olmayan tutulmayan modeldir. Bagaj kapağı toyota'nın elinde olmadığından dolayı 20 gün japonyadan bagaj kapağının gelmesini bekledim. Tamam bu normal olabilir. Servisteki hasar tespit uzmanı beni nerdeyse işlemlerin hiçbir aşamasında bilgilendirmedi desem yeridir. Ben bilgi almak için aradığımda ise adam beni azarlar gibi Aydın Bey devamlı neden arıyorsunuz , aracınızın işlemi tamamlandıktan sonra ben sizi arayacağım diye bana karşılık veriyordu. Kurban bayramına 1 hafta on gün kala bagaj kapağı geldiğini söylemek için aradı ama aracın işlemlerinin bayram yoğunluğundan dolayı bayrama kadar yetişmeyeceği söylendi. Bende aracımı bayramda lazım olacağından dolayı aldım. Bayram sonrası teslim ettim aracımı servise yaklaşık 15 gün aracın işlemleri sürdü. Aracı teslim aldım ve genel olarak kontrol ettiğimde bir çok kusur vardı. Boya kusurları , Bagaj kapısı dengesiz oturtulmuş bir tarafı içerdeydi , tamponda yüzeye tam bir olarak oturtulmamıştı. Bu sıkıntıları giderdiler fakat kaporta bölümü sorumlusu ve hasar tespit uzmanı bana cevabı bu aracın her tarafı boyalı bizim kusurumuz onun yanında 100 de 1 sayılır , sizin aracınız sıfır kusursuz bir araç olsa hadi neyse gibi lakayit tavırla yaklaştılar. Ben gerçi aracımdaki kusurları Toyota Türkiye ile paylaştım yani şikayetimi ilettim. Ben onları şikayet ettim diye bana cephe almış gibilerdi. Ben daha öncesinde de Toyota Dumankayanın Mekanik departmanında da sıkıntılar yaşamıştım. Ama bunları anlat anlat bitmez.Seninde başını ağrıtmayayım. Bence Forumları iyi araştır soruştur öyle servise git derim. Bir de senin aracın yeni seninde canını yakmasınlar. Kolay Gelsin sana....

Çok teşekkürler Aydın Bey.. Evet servislerde karşılaşılan güçlüklerin bende farkındayım. Tabi bu Dumankaya'nın bütün servislerinde aynı olmaz belki ama olurda yolumuz Gebzeye düşerse veya araçlarını Gebze civarında oturup ilk defa götürecekler olursa kesinlikle söylediklerinizi göz ardı etmemek gerekir.. Bu arada bir başka servisle alakalı konuda arkadaşlardan biri ne dumankaya Pendiği nede nataş kozyatağını önermemiş.. kendisinin özel dışarıdan bir servise götürdüğünü yazmış.. bilgi paylaşılırsa bende sizlerle buradan paylaşcam..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2011, 11:50:02 »
pendik dumankaya hiç tereddüt etme:))) nerçi nataş ı bilmiyorum ama dumankayayı tavsiye ederim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Aralık 02, 2011, 13:31:53 »
Emre Bey,
Ben aracı alırken ekspertiz için Gökkuşağı Toyota Otomotiv'e götürmüştüm. 2010 yılı mayıs ayında yaklaşık 100 TL bir para ödemiştim. Aracın mekanik , kaporta ve elektriksel olarak genel bir kontrolden geçmişti. A'dan Z'ye aracın servist'e değişen boya bütün herşeyi çıkmıştı. Benimle ilgilenen servis çalışanları araç sahibinden ayrı olarak benimle görüştü. Aracın bütün detayları hakkında bilgi verildi. Aracın yaşına göre gerçekten çok iyi durumda olduğu ve de aklımda hiçbir soru işareti olmadan gönül rahatlığı ile aracı alabileceğimi söylediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2011, 14:30:20 »
Emre Bey,
Ben aracı alırken ekspertiz için Gökkuşağı Toyota Otomotiv'e götürmüştüm. 2010 yılı mayıs ayında yaklaşık 100 TL bir para ödemiştim. Aracın mekanik , kaporta ve elektriksel olarak genel bir kontrolden geçmişti. A'dan Z'ye aracın servist'e değişen boya bütün herşeyi çıkmıştı. Benimle ilgilenen servis çalışanları araç sahibinden ayrı olarak benimle görüştü. Aracın bütün detayları hakkında bilgi verildi. Aracın yaşına göre gerçekten çok iyi durumda olduğu ve de aklımda hiçbir soru işareti olmadan gönül rahatlığı ile aracı alabileceğimi söylediler.

Süpermiş.. Benim eski aracım olan Nissan'ı aldığımda ise servis bana Pert olduğunu söylememişti. Malesef aracı aldıktan 1 yıl sonra kasko yenilemek isterken Tramer kaydından aracın pert olduğunu öğrendim. Allahtan aracı, aldığım paranın 300 TL fazlasına sattım. Benim sattığım kişiyide aynı servise götürdüm. İnanın ona da söylemediler... Bu kadar namus timsali servisler varken piyasada sizin bulmuş olduğunuz bu servis her ne kadar 100 TL gibi bir ücretle yapsada bu işi hakkını veriyor anlattığınız kadarıyla. Herşeyden önce insana saygı gereği işini doğru yapmalı servisler ama piyasada bu tarz çalışan servis çalışanlarına rastlamak zor.. Şanslısınız anlayacağınız.. Bu arada yaptığım ufak bir Goggle araştırması neticesinde Gökkuşağı Toyota'nın kapanmış olduğunu öğrendim. Namusuyla çalışan ender servislerden birini daha kaynetmenin üzüntüsünü yaşıyorum şuan.. :) Aracınız çok şık duruyor bu arada.. Allah nazar değdirmesin , kaza bela vermesin. Maşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Aralık 02, 2011, 15:05:51 »
Çok teşekkürler ,
Sizin aracınızın modeli görünümü daha iyi maşallah İnşallah sizde hayırlı günler de kazasız belasız kullanırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 02, 2011, 15:19:32 »
Çok teşekkürler ,
Sizin aracınızın modeli görünümü daha iyi maşallah İnşallah sizde hayırlı günler de kazasız belasız kullanırsınız.

Bende çok tşekkür ederim. Allah razı olsun.. Hayırlı cumalar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2011, 18:45:07 »
pendik dumankaya oraya gittiğimde müşteriyi memnun etmede çok iyiler bir bakıma girdiğinde sorun yaşamadan çıkabilirsiniz dumankaya pendikte checkupa sokmuştu arabayı babam kılcal çizikleri lokal boya ile kapandığında komple boyalı demişlerdi bir o yönden memnun değil babam
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...