0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Emre Bey,Ben Gebze Toyota Plaza Dumankaya ile ilgili görüşlerimi seninle paylaşmak istiyorum. Gerçi benim aracım seninki gibi yeni değil ama servis yeni eski araç diye ayrımcılık yapamaz. Ben aracımla ufak bir kaza geçirdim ve bana yakınlığından dolayı Gebze Dumankaya servisini tercih ettim , etmez olaydım. Beni canımdan bezdirdiler. Yaklaşık olarak işlemler iki ay sürdü. Gerçi benim aracım liftback kasa corolla 1999 model arka kısım sedanlardan farklı ve pek sık olmayan tutulmayan modeldir. Bagaj kapağı toyota'nın elinde olmadığından dolayı 20 gün japonyadan bagaj kapağının gelmesini bekledim. Tamam bu normal olabilir. Servisteki hasar tespit uzmanı beni nerdeyse işlemlerin hiçbir aşamasında bilgilendirmedi desem yeridir. Ben bilgi almak için aradığımda ise adam beni azarlar gibi Aydın Bey devamlı neden arıyorsunuz , aracınızın işlemi tamamlandıktan sonra ben sizi arayacağım diye bana karşılık veriyordu. Kurban bayramına 1 hafta on gün kala bagaj kapağı geldiğini söylemek için aradı ama aracın işlemlerinin bayram yoğunluğundan dolayı bayrama kadar yetişmeyeceği söylendi. Bende aracımı bayramda lazım olacağından dolayı aldım. Bayram sonrası teslim ettim aracımı servise yaklaşık 15 gün aracın işlemleri sürdü. Aracı teslim aldım ve genel olarak kontrol ettiğimde bir çok kusur vardı. Boya kusurları , Bagaj kapısı dengesiz oturtulmuş bir tarafı içerdeydi , tamponda yüzeye tam bir olarak oturtulmamıştı. Bu sıkıntıları giderdiler fakat kaporta bölümü sorumlusu ve hasar tespit uzmanı bana cevabı bu aracın her tarafı boyalı bizim kusurumuz onun yanında 100 de 1 sayılır , sizin aracınız sıfır kusursuz bir araç olsa hadi neyse gibi lakayit tavırla yaklaştılar. Ben gerçi aracımdaki kusurları Toyota Türkiye ile paylaştım yani şikayetimi ilettim. Ben onları şikayet ettim diye bana cephe almış gibilerdi. Ben daha öncesinde de Toyota Dumankayanın Mekanik departmanında da sıkıntılar yaşamıştım. Ama bunları anlat anlat bitmez.Seninde başını ağrıtmayayım. Bence Forumları iyi araştır soruştur öyle servise git derim. Bir de senin aracın yeni seninde canını yakmasınlar. Kolay Gelsin sana....
Emre Bey,Ben aracı alırken ekspertiz için Gökkuşağı Toyota Otomotiv'e götürmüştüm. 2010 yılı mayıs ayında yaklaşık 100 TL bir para ödemiştim. Aracın mekanik , kaporta ve elektriksel olarak genel bir kontrolden geçmişti. A'dan Z'ye aracın servist'e değişen boya bütün herşeyi çıkmıştı. Benimle ilgilenen servis çalışanları araç sahibinden ayrı olarak benimle görüştü. Aracın bütün detayları hakkında bilgi verildi. Aracın yaşına göre gerçekten çok iyi durumda olduğu ve de aklımda hiçbir soru işareti olmadan gönül rahatlığı ile aracı alabileceğimi söylediler.
Çok teşekkürler ,Sizin aracınızın modeli görünümü daha iyi maşallah İnşallah sizde hayırlı günler de kazasız belasız kullanırsınız.