Gönderen Konu: efsanler lpg takılınca normal kullanımlarda kaç km yaptınız veya yapar  (Okunma sayısı 1566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
bende 97 gli var romano marka sıralı sistem lpg kiti taktırdım araç 140 binde takıldı şu anda 150 binde ara sıra benzine alıp 30km falan benzinde kullanıyorum lpg araçlara şüphesiz zarar veriyor servisin bana dediği 60km sonra sorun çıkarmaya başlar lpg de kullanırsan diye bende bazılarından duyuyorum lpg ile 300bin km yaptım hala sorun yok diyenler var benim sorum aracına lpg takıpda en fazla kaç km sorunsuz yapan var onu mrak ettim bizim bu motorlar aliminyum alaşımlı olduğu için yıpranması dahamı kolay oluyor birde ben her 5 bind ebir servise gider yağını değiştiririm birde bu gazlı arabalar için özel yağ varmış onumu kullansak veya kullanlar varsa memnunmu birde lpg kullanırken en az zarar vermek için ne yapmalıyız yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
hiç kimse yorum yapmamış hayret

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Valla üstad bu lpg denen illet motora zarar vermeye veriyor ama mecbur kalıyoruz ayrı mesele .Ben bir efsane kullanıcısı olarak aracım 1997 model xli  13 yıldır bizde .154 binde lpg takıldı. şu an 219000 bin km rede .Düzenli bakımlarını yaptırırım.Yag olarak ben mobil 10/40 kullanıyorum başka yag koydurmam.Aracımı fazla zorlamaktan kaçınırım birde lpg ayarını fazla kısık tutmayın az yaksın diye tamam araç az yakıyor ama bu seferde gitsin diye yükleniliyor o zaman sibop yanmasına neden oluyor.Bizim araçlarda bilinen en çok lpg kaynaklı sorun  sibop yanması dır .Onun dışında bir sorun çıkarmaz oda genelde yakıt ayarı ve fazla zorlama ile alakalı bir durum.Şu da ben çok taksici görüyorum araba 500 binde daha motor açılmamış
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
yaa herkes efsanelerin motoru lpğ ye çok uyum sağlıyo diyolar ama ... !!!
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Paşam km yi yanlış yazmışlar 98 bin yazacaklarını  980 bin yazmışlar.Ben kendim 648 bin km yapmışını gördüm ama benzinliydi ve hala motor yapılmamıştı
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
evet adam düzeltmiş sonradan:d