Gönderen Konu: corolla 2006 ya dvd sistemi?  (Okunma sayısı 4346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
corolla 2006 ya dvd sistemi?
« : Mayıs 15, 2008, 17:37:09 »
arkadaşlar corolla 2006 ya dvd ne taktırabılırım arabanın gogsu bunun ıcın uygunmudur? 400 500 mlyona dvdler var  bunlar kalıtelımı? hangı dvd markasını onerıyorsunuz? tesekkurler

Toyota Club Türkiye

corolla 2006 ya dvd sistemi?
« : Mayıs 15, 2008, 17:37:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: corolla 2006 ya dvd sistemi?
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2008, 13:36:59 »
http://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-COROLLA-DVD-PLAYER-2006-VE-ONCESI-ICIN_W0QQidZZ9935972
corollam olsa mutlaka taktırırdım.gögüslüge uyuyor galiba bu model...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2008, 12:45:05 »
arkadaşlar corolla 2006 ya dvd ne taktırabılırım arabanın gogsu bunun ıcın uygunmudur? 400 500 mlyona dvdler var  bunlar kalıtelımı? hangı dvd markasını onerıyorsunuz? tesekkurler

Merhaba Rüstem Bey, aracınıza bütçenize ve ordaki yuvaya uygun olarak bir çok ürün bağlatabilirsiniz. Önemli olan tam olarak ne istediğinizi bilmek. Örneğin büyük lcd ekranlı dvd çalıcılar (2 DIN) olduğu gibi, normal cd çalar boyutunda (1 DIN) olan modeller de mevcuttur. Bu ünütelerden büyük olanlar orjinal cd çaların yerine, diğerleri ise adaptör vasıtası ile orjinalin yerine veya küllüğün üzerindeki göze monte edilebilirler.

400-500 ytl ye ürünler var demişsiniz ancak marka ve model belirtmemişsiniz, dolayısı ile iyi veya kötü deme şansım yok. Biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.

İyi forumlar. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2008, 13:36:57 »
bu dvd oynatıcıların ister büyüğü ister küçüğü monte ediliyor eğer alacağınız küçük bir dvd ise buna uygun çerçeve takıp yerine monte edliyor ve hiç bir sorun olmuyor.ve çalınma riskide yok.iki küçün anahtar yerinden çıkartılıyor çok kolay.tavsiyem kaliteli bi marka alıp takmanız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2008, 22:07:10 »
selam;aranıza yeni katılıyorum.sakaryalıyım ve toyota fabrikasında çalışıyorum.bu günlerde bende aracıma dvd sistemi almak için yoğun bir araştırma yapıyorum.yurtdışından getirmeyi düşündüm fakat gümrük riski var.gitti gidiyorda bir ürün buldum.ebayda ve kendi sitesindede inceledim.iş yapar gibi gözüküyor.linke tıklayıp inceleyebilirsin.özellikleri iyi.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10141643

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 18:12:59 »
selam;aranıza yeni katılıyorum.sakaryalıyım ve toyota fabrikasında çalışıyorum.bu günlerde bende aracıma dvd sistemi almak için yoğun bir araştırma yapıyorum.yurtdışından getirmeyi düşündüm fakat gümrük riski var.gitti gidiyorda bir ürün buldum.ebayda ve kendi sitesindede inceledim.iş yapar gibi gözüküyor.linke tıklayıp inceleyebilirsin.özellikleri iyi.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10141643

CoroLLaya uymaz be usta bu yahu  ? Çok iğrenç bi konsolu var 2002 üstünün ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #6 : Haziran 10, 2008, 12:07:18 »
ah bir corollam olsa :( ne güzel sey bunlar yahu . bizim araca göre bir vide bile bulamıyorsun.Uyuz oluyorum valla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2008, 13:04:02 »
CoroLLaya uymaz be usta bu yahu  ? Çok iğrenç bi konsolu var 2002 üstünün ..
bu sadece benim inceledeiğim bir ürün ama daha farklı daha güzel ürünler mevcut.aynı sitede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2008, 21:08:48 »
ekteki dosyada farklı modeller var incele istersen

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2008, 18:14:34 »
aslında arabanın göğsünün orijinalini bozmak istemiyorum. göğüse istediğim zaman takıp çıkartabileceğim,kaliteli ve uygun fiyatlı hangi ürün var sizin bildiğiniz? link atarsanız sevinirim.amerikadan getirtme durumumda var aynı zamanda,ucuza mal edebilirim sanırım.saygılar