0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar. Toyota Club Türkiye ile ne gibi bilgiler edindiniz, nasıl faydalar sağladınız? Bunu kendinize sorduğunuz ve burada kazandıklarınızı kontrol ettiğiniz oluyor mu?
ben burada sanal alem yalanmış onu öğrendim
Süper bir yaklaşım olmuş Oktay. Doğru diyorsun Serdar ama bir konuda tam katılamıyorum sana, burada hepimizin varlığı sayesinde bir şeyler yapıyoruz. Buradaki herkesin sorumlulukları var. Yani, Ben, Sen, O değil, Biz.
Öncelikle motor yağının 100.000-150.000 km ömrünün olmadığını 10.000-15.000 km'de değişmesi gerektiğini, periyodik bakım adında bir kavram olduğunu öğrendim, başka bir şey ilave etmeme gerek var mı
Bu siteden tanıştığın birinin nikah şahidi olabiliyormuşsun onu öğrendim (Ferdi) Site sahibine teee Alamanyalardan rakı getirtebiliyor ve bir Taksim akşamında yine rakı içip hesabı ona kitleyebiliyormuşsun onu da öğrendim (Küden Abey) Aracıma zıçan kuşların sanat eserlerinin fotoğrafını çekip foruma koymak ile de ne denli manyak bir kişiliğe sahip olduğumu öğretti bana bu site Ülkenin neresinde olursan ol, başın sıkıştığında arayabilecek birinin olmasının güzelliği var bu sitede... Hee bir de Geleneksel 'Go-Kart Karı' buluşmalarında edindiğim birinciliklerle milleti nasıl sinir edebilme özelliğimin olduğunu öğretti... Velhasıl baya şey öğretti bu site... Araya mesafeler, uzun zamanlar girse de kaldığı yerden aynen devam edebileceğini öğretti...