0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cressida sahibi olan varsa tanışalım
ben ilk defa duydum galiba teksin abi
teşekkürler ,ilk defa toyota sahibi oldum ama bu arabayı kullandıktan sonra başka arabalar zevk verirmi bilmiyorum, en azından bir daha küçük arabalara binemem herhalde, siz kullandığınız için bilirsiniz camları kapatıp gazladığınızda 6 silindirin muhteşem homurtusundan başka hiç bir şey duymuyorsunuz bu anlatılmaz bir zevk .
Cresida çok güzel araba ama Türkiye güney illeri dışında çok fazla rastlanmıyor.düşük bütçe ile alınabilecek ender araçlardan biri
Cresida çok güzel araba ama Türkiye güney illeri dışında çok fazla rastlanmıyor.düşük bütçe ile alınabilecek ender araçlardan biri[/quote]Aramizda Mazda kullanicisi var madem, Hakan bey bilir ki dusuk butce ile alinabilecek en iyi araclardan biri de Mazda Xedos serisidir.Bu arada Cressida V6 degildir Hakan bey, sirali 6 silindir 2.0'dir.[color=#1c8ca8][b]Sent from my Note 4 using Forum Fiend[/b][/color]
Aramizda Mazda kullanicisi var madem, Hakan bey bilir ki dusuk butce ile alinabilecek en iyi araclardan biri de Mazda Xedos serisidir.Bu arada Cressida V6 degildir Hakan bey, sirali 6 silindir 2.0'dir.Sent from my Note 4 using Forum Fiend
Kısa bir süre önce mazda xedoslara baktım ama yeni modelleri çok pahalı eskiler ise temizini bulmak gerçekten çok hoş kaç tane var o da ayrı konu tabi