Gönderen Konu: Beyaz Kuğu bir yasında ve ilk muayenesine gitti :))  (Okunma sayısı 911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Beyaz Kuğu bir yasında ve ilk muayenesine gitti :))
« : Kasım 24, 2011, 22:16:53 »
  Şirketimiz bünyesinde bulunan 2011 model İsuzu Novo'nun birinci yası yarın doluyor.Bu nedenle bugün Tuv Turk Golbasi istasyonuna götürüp egsoz ve fenni muayenesini yaptırdım.Saat 14:30'a randevu almama rağmen saat 16 gibi sıra geldi (nasıl randevu sistemiyse) Uzun bekleyişe rağmen diklenmek istediysem de icimde ki ses buna musade etmedi.Muayene sorunsuz gidiyor derken küçük bir aksilik oldu.Muayene oncesi yaptıgım kontrolde yanana ön tarafta bulunan sol Gabari aydınlatma lambası çalışmıyordu :( Görevli "abi aracı dışarı al kontrol et.Belki temassizlik vardır.Yoksa ağır kusurlu arac kalır " dedi.Aracın yikama fırçasiyla bir kaç destekli darbeye rağmen çalışmadı.15 dakika sonra görevli geldiginde lambanın yanmadigini görünce iyi niyetimi de görünce (iyiki diklenmemisim :D ) muayeneni onaylıyorum,ama muhakkak yaptır dedi ve gönderdi beni.Ankara'ya gelince ilk servise girdim ve lambayı değiştirdim.Yedek parçada eski bir personelim vardı.Degisimi garanti kapsamında yaptılar :) El freni ile ilgili küçük bir sorundan dolayı hafif kusurlu gecti Beyaz Kuğu :)
   Bu arada Tüv Türk istasyon icine Cafe tarzı bir yer muhakkak acmalı.Puskevit :D (Bisküvi) ve Cay otomatlari ile olmuyor.Öyle bir acıkdım ki bayilacaktim neredeyse >:( Ayrıca Duzce Tuv'de ki gibi kendime görevlendirme yazısı yazmadım :rofl:
GOREVLENDİRME YETKİSİ VEREN ŞİRKET YETKİLİSİ:Özcan Musaoglu
GOREVLENDİRİLEN PERSONEL: Özcan Musaoglu   gibi :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

Beyaz Kuğu bir yasında ve ilk muayenesine gitti :))
« : Kasım 24, 2011, 22:16:53 »