0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir alman aracına bindiyseniz toyota bile bomboş bir araba gibi kalıyor, insana öyle geliyor.. yani arabanın hasını almanlar yapıyor. ancak bizde ancak çok çok iyi çalanlar yada bir şekilde yolunu iyi bulmuşlar binebiliyor.. halbuki mercedesin b ve c serisi araçları çok ideal araçlardır.. yani biz bunlara layık oluyoruz. sülük benzeri , iş görmez insanlar olursa memlekette elbette çalışarak üretilmeyen para vergi olarak alınacaktır.. benzinde yediğimizden sonra bu hikaye hiç bile
Arkadaşlar geçen günlerde başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle . Bayramda memleketteyken bir arkadaşımın w208 mercedes clk 200 ü le yol yapım çalışması olan birde dikkatsizlikten ötürü bir kaza geçirdik neyse bizim mersonun ön taraf gitti radyatör farlar tampon kaput airbaglar açıldı v.s sanayide 15.000 lira gibi bir masraf çıktı . aklımızada bulgar türkü bir arkadaş bir şeytanlık soktu bastık gittik sabahı varnaya ( bulgaristana ) resmen şok oldum arkadaşlar bu kadar olur yani 7.000 leva ya(8.500 lira) 2000 model mercedes clk 200 kompresör aldık şaka gibi dimi arkadaşlar, ama malesef gerçek bir çok araba inceleme fırsatım oldu orda ve resmen ağlamak istedim sinirden 2003 porsheler 40.000 lira 2004 mustang 15.000 . neyse aldık biz mersoyu arkadaşın üzerine(bulgar türkünün) getirdik türkiyeye işimize yarayan tüm parçalarını söktük arkadaşın mercedesi gıcır gıcır yaptırdık öteki mercedesi de yürür duruma getirdik bulgaristana geri yolladık cebimizden 12.000 lira gibi bir para çıktı işin komiği 2 tanede mercedesi oldu arkadaşımın şu 36 lar bmw 2500 3500 lira arası
Mehmet şu konuyu bizim için bir araştırsana sana zahmet.Bana 2003 E200 compresör premium lazım .
Teşekürler Levent.Peki bunu almak için illa bulgar yada europa birliği vatansı mı olmak lazım.Ben çift vatandaşım ama asyalıyım.
Tam olarak bilemiyorum. Fırsat olursa bir bilene soracağım.Ciddi düşünceleriniz varsa, haftaya araştırayım bu konuyu sizin için.Vatandaş olduğunuz diğer ülkenin, Bulgaristan ile olan ilişkileri iyise, bence olabilir.
Evet ciddi düşünüyorum.ASya ülkesi Suriye ve bulgarlarla arası konusuda fikrim yok.Araştırısan sevinirim.