Gönderen Konu: full petrol ıstasyonlarının garantısı  (Okunma sayısı 1637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
full petrol ıstasyonlarının garantısı
« : Kasım 22, 2011, 21:50:41 »
Bugun ıs munasebetı ıle gıttıgım full ıstasyonunda ıstasyon muduru ıle gorustugumde daha once uye arkadaslarımızın actıgı konuyu hatırlayarak garantı durumlarını sordum.
Fıs, fatura ıbraz etmek gerekmeksızın arayıp bıldırımde bulunabılıyormussunuz. Aracınız servısteyken ekıp gondererek gereklı analızlerı yapıyorlarmıs ve kusurları varsa masrafları karsılıyorlarmıs.
Tabı urunlerının standartlarını, kalıte anlamında sorunsuz oldugunun sureklı denetlemeye tabı olduklarının da altını cızdı.
Bılgılerınıze
Pruva Neta

Toyota Club Türkiye

full petrol ıstasyonlarının garantısı
« : Kasım 22, 2011, 21:50:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: full petrol ıstasyonlarının garantısı
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2011, 23:21:32 »
   3,87'lik mazot'u 2,50 TL'ye de verseler yinede Full,Uspet ve adı sanı duyulmamış istasyonlardan yakıt almam.Cok zorda kalırsam ilk yerleşim merkezine yetecek kadar alırım.Eskilerin ucuz et sözünü unutmamak gerek ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla&Yaris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '17
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2011, 00:51:41 »
15-20 kuruş kadar farkı bayi karından feragat ederek yapabilirler ancak fazlasında bir bit yeniği olduğu kesin gibi. Bu kadarcık fark için de çoğu kişi riske girip oradan yakıt almaz, hele yakıt dizelse :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2011, 01:01:40 »
Artık bir cok istasyon sahibi peşin alımlarda %7'e kadar indirim yapıyorlar.Yılmaz abi %7 indirimle satışlarını dahada artırdı.Hem sürümden kazanıyor hem de veresiye yazdıran müşterilerini nakit'e çevirdi öyle kazanıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2011, 08:22:14 »
Full ıstasyonlarında yakıtın ucuz olmasının nedenı cok ama cok sınırlı sayıda bayılık vermelerı, ıstasyonların %90 kendılerıne aıt.
Burda full markasını ovmeye calısmıyorum. Sadece tum ıstasyonlarına hızmet verdıgımız ıcın duzenlerını kısmen bılıyorum.
Ben yakıtımı opet ve aygaz dan kullanıyorum. Onlarda musterımız cok daha dısıplınlı ve kontollu (guney dogu harıc) bır fırma.
Konuyu acmamdakı maksat full markasını tercıh edıp olası sorun yasayan arkas/arkadaslarıma olabılırse bır faydam olması ıcındır.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2011, 08:37:49 »
Full ıstasyonlarında yakıtın ucuz olmasının nedenı cok ama cok sınırlı sayıda bayılık vermelerı, ıstasyonların %90 kendılerıne aıt.
Burda full markasını ovmeye calısmıyorum. Sadece tum ıstasyonlarına hızmet verdıgımız ıcın duzenlerını kısmen bılıyorum.
Ben yakıtımı opet ve aygaz dan kullanıyorum. Onlarda musterımız cok daha dısıplınlı ve kontollu (guney dogu harıc) bır fırma.
Konuyu acmamdakı maksat full markasını tercıh edıp olası sorun yasayan arkas/arkadaslarıma olabılırse bır faydam olması ıcındır.

Abi full garanti kartı işlemezse yanındayım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 23, 2011, 08:40:46 »
Selçuk abi yaklaşık 1 yıl önce Gebzeye FULL açıldı ve 1 yıldır yakıtımı hep ordan alırım. SHELL dende yakıt alıyorum ama KM yi FULL'un kadar uzun gitmiyor sanki SHELL hava basıyor hemen bitiyor.  bende Garanti kartımı aldım FULl den ve yakıtlarından çok memnunum. Corolla varken benzin alırdım hep sorunsuzdu daha sonra Corollaya tüp taktırdım 10,000km yapınca Atikere bakıma gittim ve özellikle gazı temizmi diye filtreyi testere ile kesip açtım ve filtre ilk günkü gibi tertemizdi ne bir toz parçası ne bir kararma nede bir yağ birikintisi vardı, gaz ustası bile keşke kesmeseydik bu daha sıfır demişti.  son 6 aydırda mazot alıyorum aracıma ve yine sorun yaşamadım.   SHELL den 70tl lik aldığım mazot ile FULL den 70TL lik aldığım mazot arasında KM olarak FULL tam 100km kadar fazla yol yapıyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 23, 2011, 08:55:31 »
   Ben gercekten cesaret edemiyorum Mesut.Forumdan bazı arkadaslar az km gittiklerini iddia etmistiler.
Crafter'i satmadan once araç bana yakıt almamam gereken istasyonu bana söylüyordu :D Saka bir yana araç,kirli ya da kalitesi düşük yakıt kullanıldığı zaman partikül filtre lambası ile uyarıyordu ve bu durumda 40 km kadar bir yolu 2.000 devir 5. Vites sabit hızda(70 km/h) gitmem gerekiyordu.
   İsuzu 80 bin km'de ve bir senedir uyarı lambası hic yanmadı.Opet'ten alıyorum yakıtı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 23, 2011, 08:58:25 »
   Bu arada baba'larda kızları ile olan fotograflarını avatar yapmışlar.Bknz. Mesut ve Selcuk :alkis: (Allah bagislasin.omurleri uzun ve guzel olsun)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #9 : Kasım 23, 2011, 09:05:13 »
Selçuk abi yaklaşık 1 yıl önce Gebzeye FULL açıldı ve 1 yıldır yakıtımı hep ordan alırım. SHELL dende yakıt alıyorum ama KM yi FULL'un kadar uzun gitmiyor sanki SHELL hava basıyor hemen bitiyor.  bende Garanti kartımı aldım FULl den ve yakıtlarından çok memnunum. Corolla varken benzin alırdım hep sorunsuzdu daha sonra Corollaya tüp taktırdım 10,000km yapınca Atikere bakıma gittim ve özellikle gazı temizmi diye filtreyi testere ile kesip açtım ve filtre ilk günkü gibi tertemizdi ne bir toz parçası ne bir kararma nede bir yağ birikintisi vardı, gaz ustası bile keşke kesmeseydik bu daha sıfır demişti.  son 6 aydırda mazot alıyorum aracıma ve yine sorun yaşamadım.   SHELL den 70tl lik aldığım mazot ile FULL den 70TL lik aldığım mazot arasında KM olarak FULL tam 100km kadar fazla yol yapıyor ;)

Abi ben Full hakkında tecrubem yok ama Mesut Bey e SHELL konusunda katılıyotum,kesinlikle az km yapiyor.Babamın aracı bende iken yasadım bendendir dedım,daha sonra abımın calıstıgı firma SHELL ile anlastı  daha once abım aynı sartlarda BP den alırken 1depo ile 850 km altında gitmezdi shell de n sonra 750km zor bulur oldu.Abım pazarlamacı oldugundan sureklı sehır ici ve hemen hemen aynı kosullarda denenmıstır.
Toyota Rav4 2011

eğer malı çok seversen, hırsla değil, belki kanaatle malı talep et, ta çok gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 23, 2011, 09:07:36 »
   Bu arada baba'larda kızları ile olan fotograflarını avatar yapmışlar.Bknz. Mesut ve Selcuk :alkis: (Allah bagislasin.omurleri uzun ve guzel olsun)

Teşekkür ederiz Özcan abi :)

valla ben FULL den hiç sorun yaşamadım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 27, 2011, 14:12:10 »
Uzun zamandır ben full un mazotunu kullanıyorum,
Komşumda Aurisine full un mazotunu kullanıyor ikimizdede herhangi bir sorun olmadı.
İkimizde her depoda en az 10 15 lira kar ediyoruz ,
Syg..