0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Full ıstasyonlarında yakıtın ucuz olmasının nedenı cok ama cok sınırlı sayıda bayılık vermelerı, ıstasyonların %90 kendılerıne aıt. Burda full markasını ovmeye calısmıyorum. Sadece tum ıstasyonlarına hızmet verdıgımız ıcın duzenlerını kısmen bılıyorum.Ben yakıtımı opet ve aygaz dan kullanıyorum. Onlarda musterımız cok daha dısıplınlı ve kontollu (guney dogu harıc) bır fırma.Konuyu acmamdakı maksat full markasını tercıh edıp olası sorun yasayan arkas/arkadaslarıma olabılırse bır faydam olması ıcındır.
Selçuk abi yaklaşık 1 yıl önce Gebzeye FULL açıldı ve 1 yıldır yakıtımı hep ordan alırım. SHELL dende yakıt alıyorum ama KM yi FULL'un kadar uzun gitmiyor sanki SHELL hava basıyor hemen bitiyor. bende Garanti kartımı aldım FULl den ve yakıtlarından çok memnunum. Corolla varken benzin alırdım hep sorunsuzdu daha sonra Corollaya tüp taktırdım 10,000km yapınca Atikere bakıma gittim ve özellikle gazı temizmi diye filtreyi testere ile kesip açtım ve filtre ilk günkü gibi tertemizdi ne bir toz parçası ne bir kararma nede bir yağ birikintisi vardı, gaz ustası bile keşke kesmeseydik bu daha sıfır demişti. son 6 aydırda mazot alıyorum aracıma ve yine sorun yaşamadım. SHELL den 70tl lik aldığım mazot ile FULL den 70TL lik aldığım mazot arasında KM olarak FULL tam 100km kadar fazla yol yapıyor
Bu arada baba'larda kızları ile olan fotograflarını avatar yapmışlar.Bknz. Mesut ve Selcuk (Allah bagislasin.omurleri uzun ve guzel olsun)