0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kanarya sevenler derneği Ne vergisi o abi yea Tabi abi aya gönderemesekte sokak lambasına filan insansız hava aracı gönderebiliyoruz artık
sana burdan ekmek çıkmaz kardeşim bizim oraya gel sen yine
valla ben çatır çatır ödüyorum vergimi onlar da yol su elektrik olarak dönüyor diye biliyorum. ne bileyim ben düzceli bebeler eğlensin diye spor salonlarının tahsis edildiğini
ya yok kardeşim bunlara takılalım desek iki yanlıyacaz diye dünyanın mazotunu yakarız
Gel abi tavana kadar minder yığılı üstüste Hem mekanda baya yüksek spor salonu sıcacık uçuşta yaparsın yanlarsında her yol var oohh
bak mesajımı editledim bana o minderlerden lazım olmadı bi gece geleyim bende Vedat Abi Allah aşkına versonun resmi iyiydi. Napıyo Ahmet Said gözümüze gözümüze
Sen daha cazipliğini görmedin olayın Mekan 10+10 numara Toplantı salonunda duşuna kadar var Ayrıca sıcak içeçekler atıştırmalık vs Vee veee veeeee Canlı müzikk evet yanlış duymadınız Bir bağlamacımız ve bir piyanistimiz var klavye üstadı önce yanlıyoruz sonra makara muhabbet Çok şükür sağlam kuruyoruz ortamı yauv Rabbim nazardan kourusunnn