Gönderen Konu: 2002 hatchback corolla ön tampon sol-sağ orjinal karlık lazım  (Okunma sayısı 1646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Selam arkadaşlar. Geçen hafta küçük bir köpeğin yaşamına son vermemden dolayı tampon altındaki karlık parçalandı :( Kastamonu'da yaşıyorum servis yok parçacılarda en ufak bir parça bile bulunmuyor. Parça treni, otoyedekparça gibi sitelerde satılan karlıklar da araca uyumlu değil adamlar ne sattıklarının bile farkında değil.

Vel hasıl-ı kelam çaresizim ufacık bir plastik parçayı bulabilmek bile böyle mahrumiyet bölgelerinde altın madeni bulmaktan zor. Sizlere danışmak istedim bildiğiniz internetten alabileceğim bir site var mı (illa orjinal olsun diye tutturmuyorum araca uyumlu olsun yeter) ya da başka bir fikri olan var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2002 hatchback corolla ön tampon sol-sağ orjinal karlık lazım
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2011, 22:01:24 »
Selam arkadaşlar. Geçen hafta küçük bir köpeğin yaşamına son vermemden dolayı tampon altındaki karlık parçalandı :( Kastamonu'da yaşıyorum servis yok parçacılarda en ufak bir parça bile bulunmuyor. Parça treni, otoyedekparça gibi sitelerde satılan karlıklar da araca uyumlu değil adamlar ne sattıklarının bile farkında değil.

Vel hasıl-ı kelam çaresizim ufacık bir plastik parçayı bulabilmek bile böyle mahrumiyet bölgelerinde altın madeni bulmaktan zor. Sizlere danışmak istedim bildiğiniz internetten alabileceğim bir site var mı (illa orjinal olsun diye tutturmuyorum araca uyumlu olsun yeter) ya da başka bir fikri olan var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Karlık dediğiniz nedir? Davlumbaz mı oluyor yani?
2002 corolla 1.4 VVT-I HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2011, 22:04:04 »
Ön tamponun altında siyah iki parça şerit şeklinde esnek plastik var ya o lazım. Ama malesef bulamıyorum en yakın servis 400 km :(
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2011, 22:20:24 »
çelik oto  çıkma parça satar her türlü parçayı temin edebilirsin   0212 654 27 79

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 21, 2011, 22:31:24 »
çelik oto  çıkma parça satar her türlü parçayı temin edebilirsin   0212 654 27 79
Teşekkür ederim ödemeyi banka hesabına falan mı yapacağız acaba nasıl alırlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2011, 22:42:32 »
çıkma parçaya 50 tl gibi bi rakam istiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam tek olarak heralde kargo yaparlar