0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15bine bi efsane... 30bine de askere
ben olsam bunlara da bi bakardım ip gibi araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-kiskandirici-guzellik-kiskirtici-guc-zevk-araci-60655322/detay/
bu araba arasıra mercedesinde hata yaptığını gösteriyor bence
arabayı alacak arkadaş hali hazırda avensis sahibi
Arkadaşlar 24 yaşında olsaydınız ve 45 000 liralık bir bütçeniz olsaydı ne marka araba alırdınız ? ( 0 km yada yüksek model düşük km li 2. el deolabilir )
Ne toyota ne woswos bmw 1 kasa , audi , alfa romeo mito lar fln..alfann pek ıkıncı elı yok ama iyidir..golf tsi ler yıkım zaten auris gitmiyor pek genç işide değil benim gözümde..le10 ların modası geçti güncel olsun diyosan bmw audi falan pek ölmez alfanın son juliettaları mükemmel olur..
Atmosferik sonuçta 132 lik benzinliler turbolu bir araç kadar atak değil (fındık kadar turbon olsun demişler)auris ve yakıt olayına girince aklım direk dizel aurislere kaçtı ondan dedim..Hem yüksek aurisin tavanı falan yapılıcak şeyler olarakta kısıtlı her anlamda söyledim ben yani..
25lik araba alır, çektiğim krediyle de doya doya gezerim.
Başka bir forumdan bir arkadaş 2011 Civic satıyor şu sıra. Sahibinden.com İlan no: 64241824 ilgilenirmisiniz bilmiyorum ama direk bu aklıma geldi
temizmiş gerçekten ama nıe satıyo sorusu gelıyo insanın aklına hemen..gezmek için kredı çekilirmıya ? faizle gezeceğime gezmem daha iyi dünya turuna mı çıkcaksın sonunda..Mehmet can sende al kardeşim bişiler bak bi ton secenek sunduk beğenemedin....Şaka bi yana Kemalpaşa araba pazarını bilirmisin bilmiyorum hercins marka model gelir ama bu aralar durgun malum vergi ayı yaklaşıyor ya ondan millette para kalmadı..İzmir de olduğunda haber ver beraber gidelim bi gün gezer muhabbet ederiz ..pazar günü 08:00-15:00 arası aklında olsun arabalara pıyasasına piyasalara bakarız..
aynen abi çok güzel fikir malum ben yabancısı olduğum için buranın pek bilmiyorum bir kere otokente gitmiştim. şimdi sadece fikir olarak sordum abi 2012 yi bekliyorum işin açıkçası yeni modelleri göreyim hem de şu an param yok zaten abi yüksek lisans la işi bir arada götüremedim işi bıraktım şubat sonu tezimi hazırlayıp vericem abi martta işe geri dönücem o zaman kredi çekip almayı düşünüyorum işte o gün den sonra seni bol bol rahatsız edebilirim abi
temizmiş gerçekten ama nıe satıyo sorusu gelıyo insanın aklına hemen..
o kendiliğinden herşeyi yapılmış .. ne gerek uğraşmaya .. turbo konusunda hak veriyorum.. dizeller o açıdan avantaj sağlıyor ama ş. içi için turbo motorun ömrünü olumsuz etkilediğinden çok da ii bişe değil bence.. benzinli iyidir.. 132 hp dile kolay.. millet vtec diyip duruyor.. vtec ele düştü artık
arkadaşlar beni buraya Honda'yı övmek için üye olmuş.. diye tanımayın istiyorum yazmim yazmim diyorum ama... herkes vtec vtec dediğine göre demekki bir bildikleri var hiçte ele düşmüş değil.. bir ağırlığı karizması var bunu sizde biliyorsunuz.. yaşınız biraz daha büyük olsaydı size toyota d4d önerirdim yakıtıda iyi .. ama yaş 24 bide 0 ayarında istiyorsunuz ben size Civic öneririm.. 45bine 20.000 km olmamış Civic bulabilirsiniz.. hatta 0 alabilirsiniz.. 6 yılda garantisi var
evet vtec güzel bir sistem lafım yok.. ama valvematic onun gelişmişi oluyor.. yani vtec eski jenerasyon olmasın ve düşük devirlerde fazla yakıt yakmasın diye honda toyotanın 10 seneyi aşkın süredir kullandığı vvti sistemini entegre edip i vtec deyip sundu piyasaya.. güç isteniyorsa 125 hp lik vtec almak yerine 132 hp valvematic almak daha mantıklı değil mi sence... yani buda benim toyotacı olduğum için söylediğim bir söz değil ama biraz bekleyip yeni kasada gelecek olan valcematik corollayı beklemekte fayda var.. şahsen ben %10 yakıt tasarrufu %7 güç kazancı sağlayan bu sistemi pek sevdim
Ben küçük araçlardan çok haz almıyorum ama genç işi olarak Cooper'lara bakman fena olmaz.