Gönderen Konu: 45 000 lira ya ne önerirsiniz?  (Okunma sayısı 9220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Ynt: 45 000 lira ya ne önerirsiniz?
« Yanıtla #60 : Kasım 23, 2011, 17:42:42 »
25lik araba alır, çektiğim krediyle de doya doya gezerim.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Kasım 23, 2011, 17:42:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Kasım 23, 2011, 18:33:44 »
15bine bi efsane... 30bine de askere :islik:
mabtıklı gibi duruyor :)
ben olsam bunlara da bi bakardım ip gibi araba :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-kiskandirici-guzellik-kiskirtici-guc-zevk-araci-60655322/detay/
abi bunu hatırlattığın süper oldu tamamen aklımdan çıkmış bu araba tüm fikrim değişti birden bire detaylı bir delta araştırmasına başlama vaktim gelmişte geçmiş bile :)
bu araba arasıra mercedesinde hata yaptığını gösteriyor bence :)
yakın bir arkadaşımda clk 200 kompresör var zannediğildiği gibi sorunsuz arabalar değil hemde onun sayesinde bu tip mercedeslerden hevesimi aldım hemde en sevmediğim kasa tipi c coupe
arabayı alacak arkadaş hali hazırda avensis sahibi :)
aynen abi avensis var maksat yaşıma uygun bir araba bakmak :) yoksa toyota gönlümüzün fatihi :)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #62 : Kasım 23, 2011, 18:39:38 »
Arkadaşlar 24 yaşında olsaydınız ve 45 000 liralık bir bütçeniz olsaydı ne marka araba alırdınız ? ( 0 km yada yüksek model düşük km li 2. el deolabilir )
yani tavsiye edeceğim tek araç var oda volkswagen passat 2009-10 model. sanırım bu paraya çok rahat alınır. bide hastasıyımki hiç sormayın. selamlar.
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Kasım 23, 2011, 22:58:10 »
Ne toyota ne woswos bmw 1 kasa , audi , alfa romeo mito lar fln..alfann pek ıkıncı elı yok ama iyidir..golf tsi ler yıkım zaten auris gitmiyor pek genç işide değil benim gözümde..le10 ların modası geçti güncel olsun diyosan bmw audi falan pek ölmez alfanın son juliettaları mükemmel olur..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Kasım 23, 2011, 23:13:13 »
Ne toyota ne woswos bmw 1 kasa , audi , alfa romeo mito lar fln..alfann pek ıkıncı elı yok ama iyidir..golf tsi ler yıkım zaten auris gitmiyor pek genç işide değil benim gözümde..le10 ların modası geçti güncel olsun diyosan bmw audi falan pek ölmez alfanın son juliettaları mükemmel olur..

:o :o 132 hp gitmiyor mu ??
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #65 : Kasım 23, 2011, 23:33:23 »
arkadaşım senin şu soruna tek kelimeyle siyah bir 407 derim 45 bin lira vermenede gerek yok 30 bine çiçek gibi pejo 407 bulursun bu tavsiyemi yabana atma bi düşün derim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Kasım 23, 2011, 23:43:58 »
Atmosferik sonuçta 132 lik benzinliler turbolu bir araç kadar atak değil (fındık kadar turbon olsun demişler)auris ve yakıt olayına girince aklım direk dizel aurislere kaçtı ondan dedim..Hem yüksek aurisin tavanı falan yapılıcak şeyler olarakta kısıtlı her anlamda söyledim ben yani.. :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Kasım 24, 2011, 01:15:34 »
Atmosferik sonuçta 132 lik benzinliler turbolu bir araç kadar atak değil (fındık kadar turbon olsun demişler)auris ve yakıt olayına girince aklım direk dizel aurislere kaçtı ondan dedim..Hem yüksek aurisin tavanı falan yapılıcak şeyler olarakta kısıtlı her anlamda söyledim ben yani.. :)

o kendiliğinden herşeyi yapılmış :D.. ne gerek uğraşmaya .. turbo konusunda hak veriyorum.. dizeller o açıdan avantaj sağlıyor ama ş. içi için turbo motorun ömrünü olumsuz etkilediğinden çok da ii bişe değil bence.. benzinli iyidir.. 132 hp dile kolay.. millet vtec diyip duruyor.. vtec ele düştü artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #68 : Kasım 24, 2011, 01:47:34 »
Başka bir forumdan bir arkadaş 2011 Civic satıyor şu sıra. Sahibinden.com İlan no: 64241824 ilgilenirmisiniz bilmiyorum ama direk bu aklıma geldi :)
Boynuma sürterek göğüslerimin arasından aşagıya, kalçamın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum. çıkan şlaak sesi bana güven veriyordu. EMNİYET KEMERİNİ TAKMAYI UNUTMA...!

2006 Corolla Hb Sol D4-D MMT (2011-...)
2005 Fiesta TDCI Comfort (2005-2010)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • Araç: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Kasım 24, 2011, 19:39:52 »

çok doğru tespit :alkis: :alkis: :alkis:
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Kasım 24, 2011, 20:29:28 »
Başka bir forumdan bir arkadaş 2011 Civic satıyor şu sıra. Sahibinden.com İlan no: 64241824 ilgilenirmisiniz bilmiyorum ama direk bu aklıma geldi :)

temizmiş gerçekten ama nıe satıyo sorusu gelıyo insanın aklına hemen..

gezmek için kredı çekilirmıya ? faizle gezeceğime gezmem daha iyi dünya turuna mı çıkcaksın sonunda..

Mehmet can sende al kardeşim bişiler bak bi ton secenek sunduk beğenemedin....Şaka bi yana Kemalpaşa araba pazarını bilirmisin bilmiyorum hercins marka model gelir ama bu aralar durgun malum vergi ayı yaklaşıyor ya ondan millette para kalmadı..
İzmir de olduğunda haber ver beraber gidelim bi gün gezer muhabbet ederiz ..
pazar günü 08:00-15:00 arası aklında olsun arabalara pıyasasına piyasalara bakarız..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Kasım 24, 2011, 21:12:48 »

gezmek için kredı çekilirmıya ? faizle gezeceğime gezmem daha iyi dünya turuna mı çıkcaksın sonunda..

Mehmet can sende al kardeşim bişiler bak bi ton secenek sunduk beğenemedin....Şaka bi yana Kemalpaşa araba pazarını bilirmisin bilmiyorum hercins marka model gelir ama bu aralar durgun malum vergi ayı yaklaşıyor ya ondan millette para kalmadı..
İzmir de olduğunda haber ver beraber gidelim bi gün gezer muhabbet ederiz ..
pazar günü 08:00-15:00 arası aklında olsun arabalara pıyasasına piyasalara bakarız..
aynen abi çok güzel fikir malum ben yabancısı olduğum için buranın pek bilmiyorum bir kere otokente gitmiştim. şimdi sadece fikir olarak sordum abi 2012 yi bekliyorum işin açıkçası yeni modelleri göreyim hem de şu an param yok zaten abi :) yüksek lisans la işi bir arada götüremedim işi bıraktım şubat sonu tezimi hazırlayıp vericem abi martta işe geri dönücem o zaman kredi çekip almayı düşünüyorum işte o gün den sonra seni bol bol rahatsız edebilirim abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Kasım 24, 2011, 23:03:45 »
aynen abi çok güzel fikir malum ben yabancısı olduğum için buranın pek bilmiyorum bir kere otokente gitmiştim. şimdi sadece fikir olarak sordum abi 2012 yi bekliyorum işin açıkçası yeni modelleri göreyim hem de şu an param yok zaten abi :) yüksek lisans la işi bir arada götüremedim işi bıraktım şubat sonu tezimi hazırlayıp vericem abi martta işe geri dönücem o zaman kredi çekip almayı düşünüyorum işte o gün den sonra seni bol bol rahatsız edebilirim abi :)

otokent e sakın gitme çok kazıklıyolar fiyatlar iyi ama arabalarla çok oynuyorlar, ben buralardayım ne zaman istersen görüşürüz mehmet az çok reno toyota bmw wv bayi yerlerini de biliyorum hallederiz..
pardon unutmuşum sende navigasyon var artık..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #73 : Kasım 24, 2011, 23:41:12 »

Normalde ev iş arası çok uzak bir mesafe değilmiş arkadaşın zaten aracın 8binKm'de olmasından da belli. Şimdi iş yerinin değişmesinden dolayı günlük yapacağı km 100km civarına çıkacakmış dolayısı ile dizel bir araç almayı düşünüyormuş. Birde ev alma durumu varmış.
Boynuma sürterek göğüslerimin arasından aşagıya, kalçamın yanına kadar getirip, yuvasına oturttum. çıkan şlaak sesi bana güven veriyordu. EMNİYET KEMERİNİ TAKMAYI UNUTMA...!

2006 Corolla Hb Sol D4-D MMT (2011-...)
2005 Fiesta TDCI Comfort (2005-2010)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #74 : Kasım 27, 2011, 12:10:07 »
o kendiliğinden herşeyi yapılmış :D.. ne gerek uğraşmaya .. turbo konusunda hak veriyorum.. dizeller o açıdan avantaj sağlıyor ama ş. içi için turbo motorun ömrünü olumsuz etkilediğinden çok da ii bişe değil bence.. benzinli iyidir.. 132 hp dile kolay.. millet vtec diyip duruyor.. vtec ele düştü artık :)

arkadaşlar beni buraya Honda'yı övmek için üye olmuş.. diye tanımayın istiyorum yazmim yazmim diyorum ama... :) herkes vtec vtec dediğine göre demekki bir bildikleri var ;) hiçte ele düşmüş değil.. bir ağırlığı karizması var bunu sizde biliyorsunuz.. yaşınız biraz daha büyük olsaydı size toyota d4d önerirdim yakıtıda iyi .. ama yaş 24 bide 0 ayarında istiyorsunuz ben size Civic öneririm.. 45bine 20.000 km olmamış Civic bulabilirsiniz.. hatta 0 alabilirsiniz..  6 yılda garantisi var ;)
2011 Honda Civic!

FD6! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
« Yanıtla #75 : Kasım 27, 2011, 12:42:04 »
Kendi arabam diye söylemiyorum ama bunu önerirdim :) İzmir' ede gelir.  :alkis: Oto pazarı ile filanda uğraşmazdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boyasiz-sifir-gibi-makyajli-kasa-auris-brc-65544999/detay/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Kasım 27, 2011, 15:13:48 »
arkadaşlar beni buraya Honda'yı övmek için üye olmuş.. diye tanımayın istiyorum yazmim yazmim diyorum ama... :) herkes vtec vtec dediğine göre demekki bir bildikleri var ;) hiçte ele düşmüş değil.. bir ağırlığı karizması var bunu sizde biliyorsunuz.. yaşınız biraz daha büyük olsaydı size toyota d4d önerirdim yakıtıda iyi .. ama yaş 24 bide 0 ayarında istiyorsunuz ben size Civic öneririm.. 45bine 20.000 km olmamış Civic bulabilirsiniz.. hatta 0 alabilirsiniz..  6 yılda garantisi var ;)

evet vtec güzel bir sistem  lafım yok.. ama valvematic onun gelişmişi oluyor.. yani vtec eski jenerasyon olmasın ve düşük devirlerde fazla yakıt yakmasın diye honda toyotanın 10 seneyi aşkın süredir kullandığı vvti sistemini entegre edip i vtec deyip sundu piyasaya.. güç isteniyorsa 125 hp lik vtec almak yerine 132 hp valvematic almak daha mantıklı değil mi sence... yani buda benim toyotacı olduğum için söylediğim bir söz değil ama biraz bekleyip yeni kasada gelecek olan valcematik corollayı beklemekte fayda var.. şahsen ben %10 yakıt tasarrufu %7 güç kazancı sağlayan bu sistemi pek sevdim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #77 : Kasım 27, 2011, 16:19:15 »
evet vtec güzel bir sistem  lafım yok.. ama valvematic onun gelişmişi oluyor.. yani vtec eski jenerasyon olmasın ve düşük devirlerde fazla yakıt yakmasın diye honda toyotanın 10 seneyi aşkın süredir kullandığı vvti sistemini entegre edip i vtec deyip sundu piyasaya.. güç isteniyorsa 125 hp lik vtec almak yerine 132 hp valvematic almak daha mantıklı değil mi sence... yani buda benim toyotacı olduğum için söylediğim bir söz değil ama biraz bekleyip yeni kasada gelecek olan valcematik corollayı beklemekte fayda var.. şahsen ben %10 yakıt tasarrufu %7 güç kazancı sağlayan bu sistemi pek sevdim ;)

evet yeni kasaları beklemekte fayda var.. Civic'te de %7 yakıt tasarrufu sağlicaklarmış diye yazıyor bakim :) ama arkadaşımız 45bin bütçe belirtmiş ve buna kasko+sigarta filanda dahil olsun demiş.. yeni gelicek olan kasaların en boş modeli bile 45bin olmaz diye düşünüyorum ne Corolla ne Civic..
2011 Honda Civic!

FD6! 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Kasım 27, 2011, 16:52:58 »
  Ben küçük araçlardan çok haz almıyorum ama genç işi olarak Cooper'lara bakman fena olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Kasım 27, 2011, 18:27:03 »
  Ben küçük araçlardan çok haz almıyorum ama genç işi olarak Cooper'lara bakman fena olmaz.
mini cooper kesinlikle tarzım değil abi tam arada kaldım, ağır arabaları seviyorum ama kendime yakıştıramıyorum :)