Gönderen Konu: 45 000 lira ya ne önerirsiniz?  (Okunma sayısı 9216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Ynt: 45 000 lira ya ne önerirsiniz?
« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2011, 19:40:03 »
işin komik tarafı hiç toyotanın tavsiye edilmemesi ama :)
sadce aurıs var glba
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 21, 2011, 19:40:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 21, 2011, 19:43:57 »
toyota da 45 bin liraya auris dışında sıfıra yakın corolla alır.Oda 24 yasındayım gencim güzelim diyor bir yandanda cruze diyor..2 el mütsubishi evo felan bak.T sportların temizi yok.Bmw 1,16 bak.Audi a3 bak.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 21, 2011, 19:58:45 »
abi girme aklıma :) bende bazen boşver arabayı bide borca giricen boşu boşuna bak keyfine diyorum kendi kendi me zaten :) 25 000 liram var abi zaten 20 000 kredi çekmeyi düşünüyorum . 2002 highline bora vardı babamda abi müşteri çıktı 25 000 lira vereyim dedi bizde kaçırmayalım değerlendirelim dedik sattık arabayı 60 000 km de ve kazası belası olmadığı için adam zorla aldı arabayı ,abi benim avensiste babamda kaldı 25 000 i de bana verdi araştır ne istersen al kafana göre dedi öyle bir anlaşmamız oldu anlıcanız peder beyle .

hayırlısı olsun cruze almada ne alırsan al :) illa chevrolet olsun diyosan bunu al daha şeklin olur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1974-model-fistik-yesili-chevrolet-camaro-kaya-gibi-masallah-57351723/detay/

ben olsam yeni astralara bakardım. sonra tek kapı olsun dersen pro ceed veya megan3 bakardım. yada manyaklık yapıp bi tane temiz nissan S14 alır ağzına kadar doldurmaya çalışırdım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 21, 2011, 20:40:37 »
Auris valvematic motor 132 hp yakışır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 21, 2011, 21:22:16 »
şunu söyleyim audi a3 tarzı bir araba alırdım ben o kadar param olsa. Zaten toyotayı sattıgımda audi alacağım ayrı bir araba bence
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 21, 2011, 21:25:07 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkerden-2004-s-2000-63000-km-de-61659211/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-modelde-bu-km-de-en-temiz-ep3-64281321/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-hiz-makinesi-64001766/detay/

sefa bey en sondaki seat a baktım dao ne biçim renk öyle? ama 280 kadran var gayet güzel 2000 cc tüp takılamayan model motora sahip, bir de kardeşim araba yapıyonuz para verip alcaz demi insan biraz içine özen gösterir o ne biçim ön göğüs ya?
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 21, 2011, 21:27:45 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkerden-2004-s-2000-63000-km-de-61659211/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-modelde-bu-km-de-en-temiz-ep3-64281321/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-hiz-makinesi-64001766/detay/

aman abi bunlar çok yakar yav :)
şunu söyleyim audi a3 tarzı bir araba alırdım ben o kadar param olsa. Zaten toyotayı sattıgımda audi alacağım ayrı bir araba bence
abi a3 bende çok istiyorum ama bu bütçeyle düşük km bulmam zor gibi geliyor bana sahibinden.com da da her ilana güven olmuyor malesef

[/quote]
hayırlısı olsun cruze almada ne alırsan al :) illa chevrolet olsun diyosan bunu al daha şeklin olur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1974-model-fistik-yesili-chevrolet-camaro-kaya-gibi-masallah-57351723/detay/

ben olsam yeni astralara bakardım. sonra tek kapı olsun dersen pro ceed veya megan3 bakardım. yada manyaklık yapıp bi tane temiz nissan S14 alır ağzına kadar doldurmaya çalışırdım :)
aslında abi merağımda yok değil bu tarz araçlara ama ilerleyen yaşlarda durumum iyi olursa parayı nereye harcıyacağımı şaşırdığım zaman alırım belki :) abi işte daha karar vermedim fikir olsun diye öyle bir başlık açtım ama güzel fikirler geliyor
mehmet kolay gelsin..
bi kaç gündür yoktum ortalarda bakıyorumda piyango mu vurmuş bişiler olmuş galiba..
cruze olayını geçtiğini düşünüyorum oseçeneğe cevap bile vermicem..
ben şimdiki arabamdan önce bmw çok baktım ama bütçem seninki kadar değildi o yüzden eski kasalara pek yanaşamadım.. bence bmw 3,20-1,20 siyah otm yakışır vede uzun ömürlü sorunsuz binilebilir..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-sifir-ayarinda-bmw-118-i-59248439/detay/

wv grubundan başka bi araçta uygun olabilir başka araçta pek rahat edemezsin sen...

abi bir nevi piyango sayılır :) abi bide fazla dikkat çekmek istemiyorum iştende ayrıldım yüksek lisans iş 2 si bir arada yürümedi birinden fedakarlık etmem lazımdı. okulda hocalar falan bu konuya zaten baya takıyorlar (devlet üni lerinde), daha büyük sorunlar yaşamak istemiyorum bmw falan gördülermi yandık(lafım meclisten dışarı tabi kimse yanlış anlamasın ama hayatın her alanında bu tip insanlara rastlamak mümkün) :)
toyota da 45 bin liraya auris dışında sıfıra yakın corolla alır.Oda 24 yasındayım gencim güzelim diyor bir yandanda cruze diyor..2 el mütsubishi evo felan bak.T sportların temizi yok.Bmw 1,16 bak.Audi a3 bak.
abi evo lar ın 2. el satışları nasıl peki
Auris valvematic motor 132 hp yakışır
kesinlikle auriste aklımda :) değerlindiricem işte acelem yok gün ola hayır ola
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 21, 2011, 21:30:39 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2009-audi-a3-1-6-attraction-sportback-60000km-de-orjinal-64438470/detay/

misal bu araba...
Abi çok güzel ama şimdi salak ça gelicek belki dediklerim ama 20.000 km yi aşmış araba istemiyorum ( 0 a yakından kastımda buydu zaten :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 21, 2011, 21:31:12 »
s2000 genç arabası işte :)
param olsa bakmam benzine falan alırım iyi düşün bence.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 21, 2011, 21:32:37 »
Abi çok güzel ama şimdi salak ça gelicek belki dediklerim ama 20.000 km yi aşmış araba istemiyorum ( 0 a yakından kastımda buydu zaten :))

pardon linklerimi geri alıyorum :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 21, 2011, 21:33:06 »
"abi a3 bende çok istiyorum ama bu bütçeyle düşük km bulmam zor gibi geliyor bana sahibinden.com da da her ilana güven olmuyor malesef"

mehmet kardeşim haklısın cok yakabilir. Ablamda var 2006 model arac ayrı birşey. Kullanmak çok zevkli. Ayrıca gaz taktır prince fln herşey yoluna giriverir. bunlar dert değil. Hem bizim gibi genclerede yakısmıyor desem yalan olur bence cruze fln işe yaramaz ayrıca. Bu iki aracıda sürdüm anlıyacan. Yalnız zevk senin, para senin :D Sıfır türevi alacaksan bişey diyemem tabi.
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 21, 2011, 21:35:25 »
s2000 genç arabası işte :)
param olsa bakmam benzine falan alırım iyi düşün bence.
olan parayı arabaya vercez işte sonra hiç kalmıcak para mara :) ben vergisini bile ödeyemem onun :) düzenli bir gelirim yok çünkü düzenli gelirim olsa korkmam ama ileriyide düşünmek zorundayız yine

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Kasım 21, 2011, 21:39:53 »
"abi a3 bende çok istiyorum ama bu bütçeyle düşük km bulmam zor gibi geliyor bana sahibinden.com da da her ilana güven olmuyor malesef"

mehmet kardeşim haklısın cok yakabilir. Ablamda var 2006 model arac ayrı birşey. Kullanmak çok zevkli. Ayrıca gaz taktır prince fln herşey yoluna giriverir. bunlar dert değil. Hem bizim gibi genclerede yakısmıyor desem yalan olur bence cruze fln işe yaramaz ayrıca. Bu iki aracıda sürdüm anlıyacan. Yalnız zevk senin, para senin :D Sıfır türevi alacaksan bişey diyemem tabi.
valla hocam emin ol imkanım olsa düşünmeden 0 km a3 alırım ama şöyle bir şey de var tüm para arabaya gidecek sonra olduda bu araba garanti dışı bir orun çıkardı yandım kül oldum demektir 0 türevi bundan dolayı arıyorum garantili olucak yani .. açık konuşmak gerekirse gazlı audi bana motordan masraf çıkarırsa benim o masrafı karşılamam imkansız olucak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 21, 2011, 22:00:45 »
abi evo ya hiç yetişemessin :) o fiyata hem eski olur pek temiz olacağını da sanmam çok yakar arıza çıkarır mı bilmem :) tariflerin sıfıra yakın auris diyo :) üste para artıyor ki tüp artı bi kaç mod. :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 254 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 21, 2011, 22:05:51 »
mercedes düşünürmüsün ? son aracınız olur ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 21, 2011, 22:31:00 »
bence auris d4d al memnun kal keyfini sür hemde ekonomik ve güçlü
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Kasım 21, 2011, 22:33:12 »
golf -astra -leon
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 21, 2011, 22:39:14 »
mehmet kardeşim. Madem audi alamayacaksın o zaman golf ten şaşma. 4 kasa golf 5 ay kullandım hala özlerim kendisini.
Veni, Vidi, Vici.