0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kafayı taktım valla peki buji kaynaklı olabilir mi benim arabadaki sorun? 3000 devirde ciddi manada gaza yükleniyorum gec hızlanıyor
arkadaşlar ben poloda kendim spreyle temizlerdim ama toyotada oynama hassastır bozarsın dediler yani boyle ufak tefek şeyleri kendimiz yapsak olmazmı illa servisemi gitmek lazım kendi temizleyen varmı?
Aynı sorun benim 2005 Hb aracımdada vardı daha doğrusu ben bunun sorun olmadığını servisteki ustadan öğrenincebu çalışma devri normalmiş 6 ya kadar düşebilir dedi.
Arkadaşlar benzer sorun bende de var aracım 2004 model sol paket corolla aracım ışıklarda beklerken frene basınca titremeye başlıyor. 1 kere stop etti sadece yeni çalıştırmıştım sabah 2-3 dakika sürdüm tümseğe yaklaştım frene bastım stop etti. Titremeden kaynaklı diye düşündüm. Kronik diyen var başka şeyler diyen var anlamadım var mı sağlam çözümü olan benzer sorunla karşılaşan…:)