Gönderen Konu: öndeki araç toyota olursa aklınızdan geçenler ne olur  (Okunma sayısı 2319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
merhaba arkadaşlar sanırım dogru yere konu açtım.

hemen hemen bir çok kullanıcının toyota marka ve çeşitli model araçları var. sorum şu önünüzde giden araç toyota olunca aklınızdan birşeyler gecermi yada gırgır olsun diye kullandıgınız kelımeler varmıdır.

bende toyota carina var.ben auris corrolla verso vs kısaca yeni nesil toyotaları görünce((( kacılın dedeniz geliyor dedenizder ve mumkun mertebe sollamaya çalısırım.maksat dede hala ayakta ve sapa saglam.. mesajı vermek ))
mesela gecen 2011 model corolla ile kafa kafaya gittik.otoban oldugu için bir ben gecıyorum bir o geciyor.bir ara yanyana gider olduk adama baktım gülümsüyor felan. o an dedimki acaba ne düşünüyor. şimdi arabalarıda çekip sohbet edemezsın anca dörtlüleri yak bir nevi selam gibi birşey .ve toyota yada toyota carina görünce sanki kardeşimi görüyormuşum gibi dikkatli bakarım. artık sevgiden mi kendimce bir paranoyamı kurdum onu bilmiyorum  :-[

sizin başınızdan böyle ilginç olaylar geldimi yolda giderken. buna benzer durumlar vs.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: öndeki araç toyota olursa aklınızdan geçenler ne olur
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2011, 11:50:57 »
merhaba arkadaşlar sanırım dogru yere konu açtım.

hemen hemen bir çok kullanıcının toyota marka ve çeşitli model araçları var. sorum şu önünüzde giden araç toyota olunca aklınızdan birşeyler gecermi yada gırgır olsun diye kullandıgınız kelımeler varmıdır.

bende toyota carina var.ben auris corrolla verso vs kısaca yeni nesil toyotaları görünce((( kacılın dedeniz geliyor dedenizder ve mumkun mertebe sollamaya çalısırım.maksat dede hala ayakta ve sapa saglam.. mesajı vermek ))
mesela gecen 2011 model corolla ile kafa kafaya gittik.otoban oldugu için bir ben gecıyorum bir o geciyor.bir ara yanyana gider olduk adama baktım gülümsüyor felan. o an dedimki acaba ne düşünüyor. şimdi arabalarıda çekip sohbet edemezsın anca dörtlüleri yak bir nevi selam gibi birşey .ve toyota yada toyota carina görünce sanki kardeşimi görüyormuşum gibi dikkatli bakarım. artık sevgiden mi kendimce bir paranoyamı kurdum onu bilmiyorum  :-[

sizin başınızdan böyle ilginç olaylar geldimi yolda giderken. buna benzer durumlar vs.
Bence bir an önce tedavi olun Gökmen bey :D :D :D :D....Şaka bir yana bende trafikte sağımdaki solumdaki toyota lara dikkat ediyorum ama sizin gibi değil genelde renklerine aksesuar kullanıp kullanmadıklarına sürücünün tipine plakasına v.b
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2011, 12:18:26 »
biz  mesela dün Çekmeköyden  ortaköye glene kadar önümüzdeki 2007 Model Siyah Camry ye eşlik ettik böylece babamda görmüş oldu camry i  :D ayrıca Corolla 1.4 de peşini bırakmadı abisi camrynin :)
Maken't Move

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2011, 12:49:31 »
Yaklaşık 5 aydan beri toyota kullanıyorum, daha öncesinde zaman zaman İzmir de toyota kullandım..

Şu an Ordu da yaşıyorum,, bu zamana kadar trafikte defalarca Toyota kullandım, izlenimlerim ; yol kötüyse yani stabilize yol veya köy yoluysa toyota kullananlar daha yavaş, daha dikkatli, daha özenli gidiyor, arabasının kıymetini biliyor gibi bir izlenim verir hep bana,

Uzun yolda genelde Toyota kullananlar seridir ama agresif değildir..

Işıklarda karşılaştığımda yan taraftaki araç toyota ise araç sahibi ile 10-20 saniyeliğine olsa bile muhabbet edebiliyorsun :)
ha birde eğer önümde toyota gidiyorsa ben selektör yapmadan sağ şeride geçeceiini biliyorum :))

2007 corolla hatchbach 1.6 plus-line

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Kasım 20, 2011, 12:55:51 »
Yaklaşık 5 aydan beri toyota kullanıyorum, daha öncesinde zaman zaman İzmir de toyota kullandım..

ha birde eğer önümde toyota gidiyorsa ben selektör yapmadan sağ şeride geçeceiini biliyorum :))
dün camry ile aramızda çok az mesafe vardı  ama geçmedi camry olsun bırakmasın kardeşini tek başına :D
Maken't Move

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Kasım 20, 2011, 13:00:42 »
:))
benim demek istediğim olay, toyota kullananların bir çoğu (ya da bana denk gelenler) trafikte saygılı araba kullanıyorlar..hiç bir toyota kullanıcısı trafikte gereksiz diyaloglara ve hareketlere girmiyor ya da bana denk gelmedi :)
2007 corolla hatchbach 1.6 plus-line

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 20, 2011, 14:36:02 »
Algıda seçicilik bilimsel bir gerçek bende yeni toyotacıyım ve trafikte özellikle versolar gözüme takılıyor. Daha önce dikkat etmediğim şeylere bakmaya başladım.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 20, 2011, 22:13:41 »
:))
benim demek istediğim olay, toyota kullananların bir çoğu (ya da bana denk gelenler) trafikte saygılı araba kullanıyorlar..hiç bir toyota kullanıcısı trafikte gereksiz diyaloglara ve hareketlere girmiyor ya da bana denk gelmedi :)
buna herzaman katılmışımdır :) büyük bölümü mutlaka hepsi değil ama öyle galiba :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 21, 2011, 15:20:07 »
Benim de aklıma gelen şu oluyor genelde:Acaba toyotaclub üyesi mi :) aslında birbirimizi tanıyabileceğimiz logolardan kullansak daha güzel olur:)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 21, 2011, 15:22:00 »
Benim de aklıma gelen şu oluyor genelde:Acaba toyotaclub üyesi mi :) aslında birbirimizi tanıyabileceğimiz logolardan kullansak daha güzel olur:)

şükrü abi çok haklısın sticerlardan temin etsek süper olur yaaa...
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2011, 15:26:50 »
Önümde toyota varsa, el-kol hareketleri yapıyorum. O da yaparsa, biliyorumki tct üyesi. Genelde hepsi TCT üyesi çıkıyor zaten.

:D :D :D

Şaka bi yana, corolla kısmet olmadan önce, pek dikkatimi çekmiyorud. Sonradan farklı jantları bile plakalarıyla ezberler oldum :D
Verso kısmet oldu, artık corollayı daha az görüyorum. Versolar baya bi arttı :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 21, 2011, 15:30:12 »
şükrü abi çok haklısın sticerlardan temin etsek süper olur yaaa...

Nasıl temin edebiliriz acaba herhangi bir reklamcıya götürüp yaptırsak olur mu ki?
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 21, 2011, 15:41:29 »
stickeri indirdim ilk işim yaptırmak olacak artık yolda görenlerle muhabbet ederiz:)))) fotoğrafı eklerim olursa inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 22, 2011, 10:22:58 »
Toyotanın birisi beni geçerse,  "bir  toyota  kardeşine  bunu  yaparmı beee"  diyorum  kendimce..  8 yaşındaki  kızımda  toyota jeep görünce  baba bak  hem toyota  hemde  cip (jeep)  diyor. Bizde  ondan  alalım..   Bende  inşallah  kızım  diyorum...
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2011, 13:36:50 »
Reklamcıya gittim arkadaşlar bu sticker için 30 lira istedi:O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #16 : Kasım 22, 2011, 13:40:37 »
Parası çokmuş diyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2011, 14:01:34 »
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2011, 18:50:30 »
Ben de yaptırmadım arkadaşlar.Başka bir reklamcıya da soracağım bakalım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Kasım 23, 2011, 21:39:34 »
Ben de yaptırmadım arkadaşlar.Başka bir reklamcıya da soracağım bakalım..
hafta sonu bende arastırcam abi zamanım olmadı daha
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...