0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar sanırım dogru yere konu açtım.hemen hemen bir çok kullanıcının toyota marka ve çeşitli model araçları var. sorum şu önünüzde giden araç toyota olunca aklınızdan birşeyler gecermi yada gırgır olsun diye kullandıgınız kelımeler varmıdır. bende toyota carina var.ben auris corrolla verso vs kısaca yeni nesil toyotaları görünce((( kacılın dedeniz geliyor dedenizder ve mumkun mertebe sollamaya çalısırım.maksat dede hala ayakta ve sapa saglam.. mesajı vermek ))mesela gecen 2011 model corolla ile kafa kafaya gittik.otoban oldugu için bir ben gecıyorum bir o geciyor.bir ara yanyana gider olduk adama baktım gülümsüyor felan. o an dedimki acaba ne düşünüyor. şimdi arabalarıda çekip sohbet edemezsın anca dörtlüleri yak bir nevi selam gibi birşey .ve toyota yada toyota carina görünce sanki kardeşimi görüyormuşum gibi dikkatli bakarım. artık sevgiden mi kendimce bir paranoyamı kurdum onu bilmiyorum sizin başınızdan böyle ilginç olaylar geldimi yolda giderken. buna benzer durumlar vs.
Yaklaşık 5 aydan beri toyota kullanıyorum, daha öncesinde zaman zaman İzmir de toyota kullandım..ha birde eğer önümde toyota gidiyorsa ben selektör yapmadan sağ şeride geçeceiini biliyorum )
)benim demek istediğim olay, toyota kullananların bir çoğu (ya da bana denk gelenler) trafikte saygılı araba kullanıyorlar..hiç bir toyota kullanıcısı trafikte gereksiz diyaloglara ve hareketlere girmiyor ya da bana denk gelmedi
Benim de aklıma gelen şu oluyor genelde:Acaba toyotaclub üyesi mi aslında birbirimizi tanıyabileceğimiz logolardan kullansak daha güzel olur:)
şükrü abi çok haklısın sticerlardan temin etsek süper olur yaaa...
Parası çokmuş diyorum...
Ben de yaptırmadım arkadaşlar.Başka bir reklamcıya da soracağım bakalım..