Gönderen Konu: ae101 lpg sorunu  (Okunma sayısı 1393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
ae101 lpg sorunu
« : Kasım 19, 2011, 11:53:46 »
Merhabalar. 96 xei aracıma kışlık bakım yaptırdım. önceki yağı 10/40 idi. Şimdi adam kış diye 15/40  Oluk marka yağ koydu. Antifirizide değiştirdi GTA marka koydu. İsimleri şimdiye kadar hiç duymadım. Sizce yağ oranı ve markalar nasıl ?
Diğer sorun araca 3gün önce 20 tllik lpg aldım. 20 kilometre yaptım bugün inanamıycaksınız bitti. Kaçak vardı önceden dolum ağzında o değişti. Markası bygass sıralı sistem. Acaba beyindemi yoksa bujidemi sizce sorun nerde ? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
96 Corolla 1.6 XEİ
1 3 5
┼┼┤
2 4 R

Toyota Club Türkiye

ae101 lpg sorunu
« : Kasım 19, 2011, 11:53:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: ae101 lpg sorunu
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2011, 14:59:17 »
merhaba hemşerim araç  karbüratörlü ise lpg beynine baktır benim arkadaş başka marka araç aldı 100 kmde bi depo lpg yaktı sonra beyni değiştirince düzeldi bujileride değiştirsen daha iyi ben 20 tlye aldım denso marka bide kışın ince yağ konur benim bildiğim bi şişe bal ve bi şişe suyu eline alıp çalkalarsın hangisi kolay sen düşün yağ eksilten arabaya kalın yağ koyuyorlar ama çözüm değil maalesef geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2011, 15:50:47 »
merhaba hemşerim arac enjeksiyonlu xei modeli. valla bende şaştım kaldım. araç keşke sıralı sistem değilde düz olsaydı heryerde yaptırırdık ama sıralıda bayisini bulacanda ohooo. bygas diyede bi bayi yok kayseride. benzinde kullanıyorum şimdi. haftaya sanayiye gidecem artık.
96 Corolla 1.6 XEİ
1 3 5
┼┼┤
2 4 R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 21, 2011, 07:31:36 »
ben tek noktamı diye düşündüm tek noktalı modeller var diye biliyorumda lpg kiti yerli galiba geçen sene erzincanın bi ilçesinden arkadaşa bi araç aldık enjeksiyonlu lpg kitinin bi parçası arızalıydı kayseride bulamadık yerli markaydı soruşturduk imal eden firma kapanmış mecburen yeni takıldı 1100 tlye parasınıda aldığımız vatandaş karşıladı pazarlık öyleydi umarım seninki basit çözümdür bide arabanın bakımını nerde yaptırıyon servis felanmı yoksa ufak tefek bakımları var benim aracın memlekete gelince baktırmayı düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2011, 14:22:36 »
sanayide çevresi olan bi yakınım var ona veririm arabayı gerekli olan istediğim herşeyi o yaptırıyor yani benim pek çevrem yok sanayide :)
96 Corolla 1.6 XEİ
1 3 5
┼┼┤
2 4 R