0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu olayın aslı şudur yanlış anlaşılmasın genelde SAP diye tabir edilen kısım karşı tarafa kılıbık muhabbeti yapıyor hep
Geçen aynı konu iş yerinde geçti..... Bizim müzmin bekar bir devre var, ha bire taklırız daha evlenmiyomusun diye.... O da ''Devrem 1 bardak süt için inek mi besliyecez bu saatten sonra'' derdi.... 2 hafta önce halı saha maçında ayağını kırdı, 1.5 ay istirahat verdiler toplanıp iş yerinden ziyarete gittik bekar evine, 1 bardak su verecek kimsesi yok. Hali perişan, bırak suyu sırtını kaşımaya evde insan yok.... Dururmuyum yapıştırdım lafı kerataya..... Dedim ki '' Oğlum SIĞIRMISIN bu yaşta gençlerle maça çıkıyon, Takarlar çelmeyi yatarsın böyle DANA gibi, ÖKÜZ altında BUZAĞI arayacağına kafayı topla helal süt emmiş bir kız bulup evlen. Gerçi bu saatten sonra topal kaldın artık, 1 bardak süt verecek İNEK de çıkmaz senin karşına......Bu lafın üzerine kimde can kalır bastık hep beraber kahkahayı....
şunu da okudum ya evlenirsem nooliim Emek sana terlik de yetmez
Babam derdi ki "Büyük lokma ye büyük konuşma" bugüne kadar ne zaman büyük konuştuysam bir şekilde o olay başıma geldi ve geri adım atmak zorunda kaldım (yani tükürdüğümü yaladım). Artık gençlere aynı tavsiyede bulunuyorum. Büyük lokma yiyebilirsiniz ama büyük konuşmayın gençler.Bilgelik tecrübe ile tecrübe ise yanlış kararlar ile olur hatayı bu kadar hafife almayın evlilik dediğiniz olay hayatın ta kendisidir.vesselam
Siteye işi düşünce geliyor diyemi acaba ya da canı isteyince Tamamen yanlış düşünceler böle seyler yok yok Öğrencilik hayatıma verin gurbet gurbet
Birde canı sıkılınca siteden çıkanlar var.
Emre öyw bir röveşata çaktı ki Sercan ters köşeye yattı şaşkınlıktan ve gooool
Gelen vurdu giden vurdu yazıktır adama yapmayın arkadaşlar. Genç çocuk hayata küsecek sonra
Yok kolay kolay hayata küsmem ben Ali Amca. Hadş canıım hadşş 9 aylık oynamıyoruz burda.
9aylık oynasak anneanne olmuştun zaten sayın kayınvalidem