0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fark yapmaz ben tek siz hepiniz. AAbbooooovvv
Sercan kimden bahsettin şimdi
Aklınca benden bahsediyo abi (sArcan'ın talihsiz babası) Ömer amcamı arayayımda şunun kovası küreği nerde gönderiversin
Çok sağlam muhabbet dönmüş yav ..... şöyle bir baktım da yıkım, yakım, ihtiras, entrika her türlü iş var bu muhabbette....Sercan tek kalmışsın birader kurtlar sofrasında....Destek lazım mı....
Valla izlemesi bile keyifli....Kerem de olsa tam dönecek muhabbet aslında o da az light değildir hani....
Abi o bana hafif geliyor ben Ağırsikletteyim O çok ligt.
İsmi lazım değill o kendini biliyor şekil A da görüldüğü üzere.Ahmetcim küreği sapıyla birlikte sana vermiştim aldın ne yaptın hala kullanıyormusun
Klasik ergen tribi edebiyle cevap veremeyince argoya sarcan tabi. (Not: cümlede ki sarcan özel isimdir) Evet abi bu arkadaş bize bir siklet büyük
Sakin ol şampiyon deveden büyük fil var......Puhahahahaha:)
Sende işini gelmeyince ya da lafı yiyince oryantale bağlıyosun be kardeşim.Tövbee Sıgıntı yooohh
Cimbom yendi keyfim yerinde yoksa ben senin sıkıntın olurdum ama yırttın yine iyisin.
Peeeh abi fazla geçe kalma yengem kızar valla. Puuuhhhaaha.
Tek bildiğim (evliler için geçerlidir);Kadından korkmayan adam = Aptal adam
Ufuk seni kınıyorum abisi üzerime alındım lıght erkek yoktur bence eşini kıramayan erkek vardır evlenin inşallah mutlu bir yuva kurun sizinde boyunuzu ben ölçecem benim boyumu ölçtüler bu arada 1.90
Alınma abi bende 3 senelik evliyim