Toplam Oy Verenler: 24
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aylin ben beğenmedim. Nedeni ise bana internette dolaşan reklamları anımsattı. Bazı titanvari sitelere. Hani birde bu işi bireysel yapıyorsun, şirketvari bir görüntü yok, resmiyette az gibi bir his yarattı. Bu sektörü bilmiyorum ama kendıni psikiyatr gibi tanıtmışsın, onun yerine şirket gelişimine yaptığın ufak bir katkıyı belgelesen ve bunun efektif faydalarını sergilesen daha ciddi ve kaliteli bir kitleye ulaşabilirsin diye düşunüyorum. Telden yazıyorum biraz uzun oldu.
Aylin önce şunu söyleyim üstteki banner çok güzel ancak aşağısı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Fotolarını görene kadar sadece banner ve TCT var zennettim. Reklam kısmı ilk göze batan şey. Burdaki reklamı daha renkli hale getirirsen oldukça etkili olur. Eleştirilerim sayfanın bana göre daha güzel olması için niyetim kötülemek değil Bir de açıklamaları özellikle mi ingilizce seçtin. Hedef kitle açısından sordum.
Aylin bence metini türkçe yapmalısın. Hedef kitlen yabancı ise ingilizce metin zayıf olmuş, mesela kendini geliştirmeye değil amaç sistemi geliştirmeye adamak ya da performansı arttırmaya adamak filan olsa daha iyi olabilir ve kendini anlatan metin çok keskin olmuş, ben mesihim filan diyeceksin zannettim okurken. Niyetim yardım yanlış anlama. Telden yazıyorum yine
http://img213.imageshack.us/img213/8751/adszory.pngo değilde bu harika olmuş yaa
Toyota yazısında T de bir çıkıntı var sanki F gibi duruyor... Düzeltebilirmiyiz...