Gönderen Konu: Tavsiye lütfen!  (Okunma sayısı 1397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Edeb Yâ Hû!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '96
  • 66 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Tavsiye lütfen!
« : Kasım 17, 2011, 11:25:44 »
2008 Avensis Elegant 1,6 aracım var. Aracın performansından, konforundan, sürüş zevkinden hatta yakıtından son derece memnunum. Ancak arabayı daha çok şehir içinde kullandığımdan, şehiriçi kullanım için biraz büyük ve masraflı olduğunu düşünmeye başladım. Yine elegant konforunda, ama daha küçük ve dizel bir araç (Toyota) istiyorum. Otomatik vites ve hız sabitleyici de mutlaka olmalı tabi. Bu konuda bir tavsiye lütfen...

Hep hayal etmişimdir; aracın önce markasını seçiyorsun, sonra kasa tipini ve rengini seçiyorsun, sonra istediğin donanım opsiyonlarını belirliyorsun, gereksiz ve fiyat arttıran ayrıntıların yerine (Far sensörü-yağmur sensörü- dual klima v.s) daha elzem olanları tercih ediyorsun, tamamen zevkine, ihtiyaçlarına ve bütçene göre bir araç sahibi oluyorsun, bilgisayar toplar gibi.
Ne dersiniz, çok mu ütopik?
Her Yusufun bir Züleyhâsı vardır. Mühim olan, gömleğinizin nereden yırtıldığı...

Toyota Club Türkiye

Tavsiye lütfen!
« : Kasım 17, 2011, 11:25:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavsiye lütfen!
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2011, 12:26:19 »
bende 2004 avensis kullanıyorum yeni kasa ile değiştirmeyi düşündüm... auris corolla ve avensise baktım ama yeni modellerinde hem estetik yok hemde donanınım çok az ayrıca eskişehir servisi çok sorunlu olduğu için arabayı değiştirsem bile toyota almayı düşünmüyorum... ama arabamdanda bir o kadar memnunum açıkcası bende çok kararsızım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2011, 12:32:25 »
Toyotanın küçük , dizel , hız sabitleyiciye sahip arabası malesef yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 18, 2011, 14:09:22 »
2008 Avensis Elegant 1,6 aracım var. Aracın performansından, konforundan, sürüş zevkinden hatta yakıtından son derece memnunum. Ancak arabayı daha çok şehir içinde kullandığımdan, şehiriçi kullanım için biraz büyük ve masraflı olduğunu düşünmeye başladım. Yine elegant konforunda, ama daha küçük ve dizel bir araç (Toyota) istiyorum. Otomatik vites ve hız sabitleyici de mutlaka olmalı tabi. Bu konuda bir tavsiye lütfen...

Hep hayal etmişimdir; aracın önce markasını seçiyorsun, sonra kasa tipini ve rengini seçiyorsun, sonra istediğin donanım opsiyonlarını belirliyorsun, gereksiz ve fiyat arttıran ayrıntıların yerine (Far sensörü-yağmur sensörü- dual klima v.s) daha elzem olanları tercih ediyorsun, tamamen zevkine, ihtiyaçlarına ve bütçene göre bir araç sahibi oluyorsun, bilgisayar toplar gibi.
Ne dersiniz, çok mu ütopik?

Dizel ve otomatik şanzıman deyince biraz daha detaylı incelemek lazım aracı.Toyota da ısrarlıysanız ya Corolla alacaksınız yada Auris.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2011, 15:04:48 »
Avensis'i mumla arasınız haberiniz ola...
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2011, 16:54:12 »
Avensis'i mumla arasınız haberiniz ola...
bencede  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2011, 22:42:35 »
hakikaten mumla arayacaksın haberin olsun 2011 corolla düz vites dizel varda noliiii. halen 2003 kasa avensisi mumla arıyorum. iyi düşün öyle karar ver.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 20, 2011, 07:12:21 »
ben dikkat ettimde 95 ile 2004 arasındakı toyota araçları çok sorunsuz oluyor.. yanı genel baktıgında öyle bir görüntü var.yada ben öyle algılıyorum. 2004 sonrasıda iyi ama sanki eski modeller daha saglam görünüyor.

bide tasarım olarak. 2011 avensis. jeep gibi yahu  böyle az arabada zerafet olur sanırım. toyota tasarımcılarını degiştirmişmi ne  :P

bir gunde gecen bir alışveriş merkezinde 98 model carinamı park ettim. döndüm yanına 2011 model corolla yanaşmış baktım işte boyle tasarım olarak sankı birbirlerini çagıştırıyormuş gibi duruyordu.iki aracın arasına girdim bir elimi coroollanın diger elimide  carinanın koydum boyle tokat atar gibi kaportayı yokladım corrolladan sanki boş tenekeler olur ya vurursunuz boş bir ses cıkar corolladan bu ses cıktı.carinadanda dolu bir kum tenekesi duşunun ve vurun nasıl ses cıkıyorsa carinadanda o ses cıktı. demek istedigimi umarım anlatabilmişimdir. hea ben corrollayı kötulemek maksadıyla yazmıyorum. corrollada benım favorilerimden birisidir.çok uzattım sanırım burda noktayı koyayım