0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gönül bütün araçlar az yaksın ister de focusta sanmam eski arabam ford focustu 0,45 civarında yakıyordu. tabi tam otomatikti
arkadaşlar ford focus hiç tüp takılmamış.. uzun yolda benzinde 22 krş yakar mı sizce .. 200 tl lik benzin ile 880 km
tam otomatik olması diyelim 0.05 krş yükseltiyor birde üzerine ş. içi olmasını saysak 0.05 krş da öyle olsa 0.35 yakması en doğalı olurdu.. hele ki ford için beklenen budur ama o araç böyle yaktı diyor yakınım .. aracınız kaç modeldi ki sizin.. bu bahsettiğim 2003 model
bana görede o araç özel ben eski bir ford kullanıcı olarak hala şaşkınım yada bu arkadasınız hiç gaza basmamış
gaza basmamayı bir kenara bıraktım ben.. yolun bir kısmını iterek mi getirdi acaba diye düşünmeye başladım ... lt hesabına göre 5.2 ye denk geliyor ki dizeller bu rakamı zor bulur sanki
arkadaşlar araç sahibi 100-140 km hızla geldiğini söyledi zaten normal saatinden 2 saat erken gelmiş. bana çok az gibi geldi ya. Onun ş.içi tüketiminin fazla olmayacağıni tahmin ediyorum. 30 kuruş yakarsa lpg taktırmayacaklarmis ki bencede gerek yok. Demek ki zetec vvtiden az yakıyor