bu konuda Nagihan hakkımda yorum yapsa var ya

tembelim, bugünün işini yarına bırakırım, dağınığım, birşeyi kafama takarsam yaparım ama kafama pek bişey takılmaz

servisi genelde kaçırmam

yaptığım işi titiz yapmaya çalışırım, yemek yapmayı severim ama bulaşıktan nefret ederim evde tabak çanak kalmayana kadar yıkamadığım olmuştur, ütülü elbise giymek isterim ama ütüden de nefret ederim (gömleklerin kollarını ütülemek ne kadar zor oluyor) , arabayla hız yapmayı severdim hala severim ama artık daha mantıklı düşünebiliyorum sanırım. öyle hayat akıp geçiyor işte...
Bisikletim yine su koyverene kadar bisiklet hastasıydım,YGS-LYS dönemi gelene kadar tek aşkım Cl+H2O idi,başladığım işi bitirmeye çalışırım ama arada aksadığı oluyor,ultra dağınık biriyim,temizlik konusunda baya hassasım ama odam için bu geçerli değil,yürümekten nefret ederim,insanları gıcık etmesine bayılıyorum öyle böyle değil,arkadaşlarımdan 2 sevgili görünce doldurması o kadar zevkli ki anlatamam çok çekiyor çiftler benden

,beklemekten ve bekletmekten nefret ederim ama evden çıkmam sorun olduğu için genelde bekletiyorum falan filan
ya zaten ben biraz daha besleniyim tipler zaten benziyo iyice tamam oluruz 
Bırah insan biraz zayıfla der yahu sen nereye geliyon bi dur durduğun yerde
Bırah insan biraz zayıfla der yahu sen nereye geliyon bi dur durduğun yerde 
kafaya takma olmadı ortada buluşuruz