0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi yiyosa benim hakkımda yorum yapın....
Çok merak edıyorum ben forum üzerinde nasıl bir iz bırakmısım her türlü yoruma açığım
Terlikus Handekus olarak da bilinir. Daha cok karasal iklimi bulunan bölgelerde görülür. Ancak sehirin gürültüsü, patirtisini sevmedigi icin meyve bahceleri ve özellikle domatesi bol olan bölgelerde sikca rastlanilir. Eglenceli ama bir o kadar tehlikeli bir tür Terlikus Handekus. Ancak kolunuzu bacaginizi veya kafanizi kirsa da, insan mekanigi (ortopedi) anladigi icin tamirini de kendisi halleder.
ne olacak len forumun yaramaz çocuğu sıcak kanlı cana yakın
Ülen bi ara yaramaz çocuk bendim beeee ayın 15günü forumdaysam 15gün uzaklaştırılırdım Bumerang gibiymişim hea yaşlandım ülenn Küden abinin mükemmel yöneticilik stratejisi ile bu haldeyim
sen hele bana bak Ahmedim forumda tartışma çıkıyordu yazılarım yüzünden Toyotamı satıp modifiyeye ara verince kimsede yazmaz oldu bana sadece özel mesajla haftada 4 5 mesaj alıyorum arabanı çok beyendim bende böyle yapmak istiyorum tarzında yada parça konusunda yardım isteyorlar falan forumda eskidik yeniler bizi tanımıyor artık
SıKıNTı YoK Eskiler tanır yeniler örnek alır
Çokkk yakında tekrar tanıtırsın kendini yeni arkadaşlara
Vedatım sağolasın inşallahdiyelim, haftaya Ayla bursada olucak 2 3 gün boşum var, bir akşam perşembe yada cuma çayı kahveyi birde elektrikli motoru hazırla geliyorum bu arada sen Versomu aldın yahu
beraber buluşsaydık yav bizimkiler gelmezse haberleşelim
ben iş dönüşü uğrayacağım ama sen bu taraflarda olurmusun ki o gün Pktayım ? onu bunu bırakta yarın yarım gün kaçta gel uçuşa
Uuvvv nerde uçuyosunuz