0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vites topuzunu boyatmayı deniyebilisin aynı şekilde kapı kollarıda dokuluyor yada dokulucektir.Ben auisimi yeni aldım ilk işim vites topuzu ve ön 2 kapı kolunu boyattırdım.Maliyet olarakda çok uygun.Mesela aynı işlem için auto-king 300 tl istedi ki bu indirimli fiyatmış...Ben sanayide 70 tl ödedim.Gayetde guzel oldu..Bu arada ben mumkun oldugu kadar insanlara cvp vermeye çalışıyorum ama benim açtıgım konuya kimse cvp vermemiş lutfen bilgiliysen benim actıgım parksensoru ve bilmediğim biçokşey isimli konuma cvp verirsen bilgilerini paylasırsan çok memnun olurum
passatlarda çatır çatır dökülüyor.GOlfte de öyle kol dayadıgınız yerlerin plastikleri soyuluyor..varda var yani.
Sizin bulunduğunuz ildeki servis sipariş verebilir. 200 liradan aşağı değildir. Çıkmacılara uğramak en iyisi.
Aslında Bülent bey sanayide iyi bir döşemeciye hem direksiyonunu hemde vites topuzuna deri kaplatabilir.Bu da bir öneri olsun.Servis'ten alacağı vites topuzundan birazcık fazla ödeyecek ama şık bir direksiyon ve vites topuzuna sahip olacak. 2009 yılında ben deri maun(gerçek maun) kaplı direksiyon ve deri vites topuzu için 500 ya da 600 TL fiyat almıştım.