0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eski Renault'lar demek daha doğru olur düşüncesindeyim.Bu arada Hakan abi bütün araçların ön camları çit katmanlı cam.Bu buğu olayından dolayı otobüs'ü alırken çift camlı olmasını istedim.Bunun için 2.000 kadar fark ödedim.Yalnız hoşuma gitmeyen kısım önde ki otomatik kapı ve en arka camı tek parça yapmışlar.Ki ön kapının görüşü o kadar önemli iken o camın tek parça olması şaşırtıcı bir durum.Durmadan buhar yapıyor
Renault işte Hakan abi Sende var diye böyle yapıyorlar. Adamlar milyonlarca araba sattı çözemediler bu işleri
Renaulttan kasıt ne anlamadım, çünkü Megane III ün ön camı rezistanslı ve çift. Buğu nispeten zor oluşuyor ve kolay çözülüyor. Ön cam rezistansı ve ayna ısıtmaları tek tuşla çalışıyor.Arkadaşlar, bilgileri lütfen detaylı ve objektif şekilde verelim ki herkes için faydalı olsun. Temeli olmayan şeyleri ortaya atmayalım.
Teşekkürler bilgilendirme için
Cam, araçtaki en önemli ağırlık unsurlarından biridir.
Kimi araçlar araç içini ısıtmak için motordaki sıcak havayı kullanır. Bu yakıt tüketimi ve zararlı emisyonları arttırır. Kimi araçların ise silecek suyu kabı bile ısıtmalıdır.
Bu gün Mazda 3 'ü inceledim ön cam tamamen rezistanslı......Kıl kadar ince ve çok dikkatli bakınca görülebiliyor.