0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araçta tesisat çoksa mutlaka bir yerlere enerji tüketen birşeyler var demektir. kısa yolda halletmek istersen bu şalteri deneyebilirsin. http://www.balikmarketim.com/?urun-28891-DEVRE-KESiCi.html . araçtan çıkarken kutup başını sökmek yerine tüm enerjiyi bu şalterle kesebilirsin
bu şartelin bağlantısını nasıl yapıcaz
Kaçak bulmada şöyle bir yol izleyebilirsin.Kısa yoldan arabayı sat kurtul, kaçaksız bi araba alama sen tesisat falan derken onuda kaçaklı yaparsın
Benim arkadaşın 92 toyotasu vardı onunda böyle sorunu vardı herşey normal görünüyordu araba şarj yapıyorda gönüyordu fakat akü bitiyordu.şarj dinomosunun kollektörleri bozulmuş..benim hondam var 2 gün calışmadmıı akü bitiyordu gitmediğim elektrikçi kalmadı tam arabayı satacaktım ki son elektrikçi buldu tüpün beyni araba çalışmadığı halde amper çekiyordu..
Benzer sorunları 97 glı aracımda bende bırden fazla yasadım. Her seferınde sorun aku kaynaklıydı. Incı marka aku kullanmamla beraber bu oldu ve garantı surecı ıcınde 3 kez aku degıstırıldı. 4. Kez aynı sorun oldugunda aku hala garantıdeydı ama artık yıldıgım ıcın ac delco aku taktım.Taktıgım her ıncı aku ortalama 1-1,5 yıl sonra goz kesmesı tabır edılen ve urun kaynaklı olan bır soruna neden oluyordu. Sayet senınde sorunun akudeyse kı bence oyle gorunuyor, yakın zamanda benım akuler gıbı senın akude elınde kalır
Dedıgım gıbı ac delco marka taktırdım. Yaklasık 2-3 ay oldu, net bırsey soylemek ıcın erken ama garantı suresı 3 yıl. Bıldıgım garantı suresı 3 yıl olan aku hıc yok.
Yok sercanım delco ac.Bu fırma bıldıgım kadarıyla mars motoru ve sarj dınamosu uretımınde de lıder bır fırma.Aslında mutlu takmak ıcın gıttım, hatta ambalajından cıkarttılar ancak o sırada gelen bır musterı sukur buldum deyınce durakladım. Adam cok arastırmıs ve en ıyı aku olarak ac delco yu okumus bır cok forumdakı yorumlardan. Bunun ustune akuyu aldıgım mekan da arkadasım olması nedenı ıle teyıt aldım, ınandım taktık.Akunun cıkıs akımının tum es deger akulerden daha yuksek oldugunu ve omrunun de daha uzun oldugu soylendı. Mutlu,yıgıt, ıncı markaları ustundekı degerlere baktım hakıkatte ac delco cıkıs akımı yuksek ve hıc bırının garantısı 3 yıl degıl.
Nıye kızıyorsunkı? Sarj dınamon saglam ıste