0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu nasıl bir ahlaksızlıktır ya. Birde Shell de yapıyorlar. İnsanda Allah korkusu olacak abicim, yoksa ne kadar eğitim verirsen ver sen.
Kanı bozuk insanlara ne kadar eğitim verirsen ver fayda etmez Serkan.Hırsız multi milyarder olmuş ama hala çalıyormuş.Neden hala çalıyorsun sorusuna "çalmadan duramıyorum" demişİnsanlarda Ahlak olgusu yerle bir olmuş.İnsanlar da biraz namus,şeref,ahlak olsa bunu yapmazlar.Çocuklarına haram lokma yedirmekten korkmuyorlar.Hiç unutmam asgari ücretin 11.500 TL olduğu yıllarda yeni girdiğim işyerinde 35.000 TL maaş alıyordum.İlk maaşımı götürdüğümde evdekiler maaş bordrosuna rağmen bana inanmadılar.Ertesi gün babam iş yerimden ne kadar maaş aldığımı öğrendi de öyle rahatladı.Aileler çocukları üzerinde gerekli denetimleri yapmalı.İyiyi ve kötüyü öğretmeliler.Aileler evdeyken çocukları kim bilir kimlerle arkadaşlık ediyor bu bilinmez elbette.Ama ilk eğitim yeri olan aile kurumunda ahlak,şeref namus olgusu çocuğa öğretilmeli.yoksa bu ve bunlar gibi insanların sayısı gün geçtikçe artacaktır
Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir husus ben dolana kadar başında beklerim bu esnada pompanın hortumuna havaşça ayagımı koyarım benzin akışını hissetmek için daha sonra işlem bitince fişini isterim aracımın kapılarını kitleyip kasaya ödeme yapmaya giderim.Bunun dışında başkaca hilesi hurdasıda varsa onuda bilemem
Şimdi bunlar şüpheli mi? Bitmişiz biz
Benzin alanlar farketmiyorlar mı peki giden yarım depo benzini ?!
Fark ettikleri için zaten polis takip başlattı....