0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim bir dezavantajım aslında en çok mecidiyeköy civarında kullanıyorum ve ciddi oranda dik yokuşlarda gezinmek zorundayım:( oda sarfiyatı arttırıyor. temden 40 -45km gidersem açık trafikte ortalama 6.5 a kadar düşüyor.
benimde aracım yaris 1,33 m/mt. sabah bi hesaplama yaptım 22/09/11 den buna 6650 km yapmışım aldığım yakıtın dökümünü aldım 100 km de 6,96 lt yakmışım tabi şehir dışı şehir içi karışık.
daha 2 ay olmadan 6650 km
biraz fazla gezdim sanırım
iş içinde kullanıyorum aracı 3 kere karadan ist. geldim ( bulaşmalar haricinde ), eskişehir, balıkesir vs derken km aldı başını gitti
iş derken taksici değilsin dimi
Benim manuel 1,33 şehir içinde 9,5 civarı yakıyor sizin ki yine iyiymiş . Fabrika verilerinden çok uzak duruyor . Hatalı mı kullanıyorum acaba diye düşünüyorum .
Bayağı bir hatalı kullanmak lazım bu değeri elde etmek için bence Bende de 1.3 mmt benzinli var otobanda 5-5,5 ile rahat gidiyorum yani. Şehir içi şehirler arası da 6,5 en fazla 7 yani. Gülsüm sen de ne yaptın yahu, az gez azcık!
Bayağı bir hatalı kullanmak lazım bu değeri elde etmek için bence Bende de 1.3 mmt benzinli var otobanda 5-5,5 ile rahat gidiyorum yani. Şehir içi şehirler arası da 6,5 en fazla 7 yani.
sizce mekanik bir sorun olabilir mi ? ben çok dur kalk ve düşük hıza bağlamıştım bu değeri ama ?