0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
* Android 2.3 GİNGERBREAD Sistem* 1,2 Ghz Hızlı işlemci* Yüksek Rockchip kalitesi ilekilitlenme ve donma yaşanmaz* 7" Ekran 26 milyon renk* A+ Kapasitif ekran* Hassas dokunmatik* HD TFT (1024*600 WSVGA)* 3 mp ön dijital kamera* 2 mp arka dijital kamera* 512 MB. DDR3-RAM* 4 GB Hafıza (Samsung Chip)* 32 GB TF kart Desteği* 3G VINN USB Modem Desteğiile internete bağlanabilme(Sadece Turkcell MF 190 Modeli)* Wireless Kablosuz Bağlantı* HDMI , USB 2.0 PC bağlantı* 360 derece G-Sensör* Stereo yüksek güçlü hoparlör* Dahili mikrofon ile ses kaydı* Video formatlar› : AVI, RM/RMVBFLV, MP4, MOV, 3GP, MKV, VOB,MPG, MPGE, DAT, ASF, WMV* Desteklenen E-kitap formatlarıPDF, TXT, CHM, DOC, EXCEL* Android uygulamalarınıinternetten indirebilme* Yüksek kapasiteli batarya* 599 gram , 2 yıl garanti
Ben bilmem Erdinc Akin bilir =) Aslinda bende de fikir asamasinda tablet ama, efektif olarak kullanabilir miyim diye dusunuyorum
dün aldım cihazı gayet güzel bence. F/P olarak harika
Hayırlı olsun Ercan abi biraz incele tecrübeleri aktarırssın Bu arada birde burdan yakın http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=15535