0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey sorununuz daha önce forumda geçti başlığı değiştirebiliyorsanız bide öyle deneyin mutlaka cevap gelecektir. ilk etapta söyle söyleyeyim baskı balata olayı özel serviste 500 tl gibi daha yeni forumda adı geçti çünki .. Belki konu açmak yerine açılmış bi konuya bakabilirsiniz..http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=38508.0
yerinizde olsam sağlam bi özel toyota servisinden fiyat ve bilgi alırım. başımdan benzer bi olay geçti, 300-500 tl civarı yapılacak bi işi 100 tl ye hallettim hemde orjinal parça ile.. istanbulda iseniz telefonunu veririm bilgi alırsınız.
Mustafa bey benim aracta 151000 km de ve triptonik konu hakkında sorunla ilgili çözümü yazarsanız sevinirim.
Kerem bey öyle görünüyorki yine yetkili servisi 2.500 tl yi bayılıp bu problemi bu şekilde çözücez sanırım. Çünkü alternatif üretemiyorum. Bulamıyorum. Sizinde araç aynı ise ilerleyen zamanlarda bu problemin karşınıza çıkma ihtimali yüksek. Parça konusunda toyotanın tekel olduğu söyleniyor. Bir usta ile görüştüm. Bizde parçaları yetkili servisten alıyoruz montajını yapıyoruz diyor. Yani yetkili servisten farkı sadece 250 tl gibi bi işçilik farkı oluyor. Bu da mantıklı değil zaten. 250 daha verir yetkili serviste yaptırırsın. Velhasıl durum kritik.Hayırlısı olsun bakalım.