Aslında başkalarını koruma bilinci degil .Ben şahsın Gerçekten alkollü olup olmadıgını bilmiyorum.Eger gerçekten benim söylemim yüzünden bu adam magdur ise ve gerçekten alkollü degil ise gerçekten vicdani yönden rahatsız olurum.Ben mahkemeye verdigim kagıtta da karokolda verdigim ifade de sürürcünün alkollü oldugunu düşündügümü belirttim kesin ve net olrak alkollü veya degil diye bir şey söyleyemecegimni belirttim.Bu nu da zaten bilemem.Gerisi mahkemeye kalmış adamı suçlu bulur bulmaz orasını bilemem.Ama olay yeri terk var araçta bira tenekleri var adli tıp kaydı felan yok .gerisini de bilemeyecegim
sigorta acentam bana hep derki alkollüyken kaza yaparsan kaç git, daha az cezayla yırtarsın... sanki alkol alıyorum

)) genelde içtiğim boza bozulup alkol etkisi yapacakda da da...

)))
öyle bir durumda kaçıyorsa kaçmasının birçok nedeni vardır fakat kanıtlarda ortada tabiii bu durumda kimse bana ya başkası içtiyse, adamın acil işi vardı, ehliyeti yoktu,bilmem neyi yoktu demesin, herşey ortada derim... alkollü olmayan adam koly kolay kaçmaz, kaçacana kadar yardım etmeli, polisi beklemeli...
bu arada sen vicdanını rahat tut...