yunus bey sorunuza cevap olur mu bilmem ama Atom karıncamla tanışma hikayemi anlatayım kısaca;
öncelikle benim için erişilebilir düzeyde iki marka vardı: Volkswagen ve Toyota.
98 model polo classic aracımı sattıktan sonra 2005 model corolla hb arıyordum,internet aracılığı ile evime yakın bi yerde buldum bi tane ve bakmaya gittim ama araç bahsedildiği kadar temiz değildi geri dönmek zorunda kaldım.dönerken babamın bi arkadaşının iş yerine satılmak üzere bırakılan bi araç varmış onu söylediler bakmaya gittik Toyoto Yaris'miş

açıkçası görene adar öyle bi arç olduğundan bile haberim yoktu

açıkçası baştan beğenmedim de.deneme sürüşü yapınca işler değişti tabi birazda babamın zoruyla 45 dk sonra araçla birlikte dönmüş olduk, işte Atom karıncamla mantık evliliği olarak başlayan ve kısa bi süre sonra aşka dönüşen ilişkimiz böyle başladı.
tabi birde "yahu neden aldın nu kadar minik arabayı" deyipte içine bindikten sonra hayretler içinde kalanların yüzünü görmek harika oluyor

sonuç olarak yakınlarında,akrabalarında,eş dost konu komşuda görüp bilenlerin merakla alacağı bi araç ama gel gör ki bilmeyende bilmiyor.
birde aracım 2007 model terra,orjinal servis bakımlı ve 45 bin'de şimdi ilan versem 24 bin liraya 5 günde satacağımı düşünüyorm