Gönderen Konu: Yaris ikinci eli konusunda bilgi verebilirmisiniz?  (Okunma sayısı 1604 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
Yaris ikinci eli konusunda bilgi verebilirmisiniz?
« : Kasım 12, 2011, 10:05:43 »
Arkadaşlar daha önce corolla kullanıyordum  ve tabiki çok memnundum, satmak istediğimde bir kaç gün içinde satılmıştı. Şuan manuel yaris almayı düşünüyorum ikinci eli konusunda bilgisi olan arkadaşlarda ricam çabuk satılıyor mu,müşterisi çıkarmı. şimdiden teşekkür ederim

Toyota Club Türkiye

Yaris ikinci eli konusunda bilgi verebilirmisiniz?
« : Kasım 12, 2011, 10:05:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris ikinci eli konusunda bilgi verebilirmisiniz?
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2011, 18:27:58 »
yunus bey sorunuza cevap olur mu bilmem ama Atom karıncamla tanışma hikayemi anlatayım kısaca;
öncelikle benim için erişilebilir düzeyde iki marka vardı: Volkswagen ve Toyota.
98 model polo classic aracımı sattıktan sonra 2005 model corolla hb arıyordum,internet aracılığı ile evime yakın bi yerde buldum bi tane ve bakmaya gittim ama araç bahsedildiği kadar temiz değildi geri dönmek zorunda kaldım.dönerken babamın bi arkadaşının iş yerine satılmak üzere bırakılan bi araç varmış onu söylediler bakmaya gittik Toyoto Yaris'miş ;) açıkçası görene adar öyle bi arç olduğundan bile haberim yoktu :D açıkçası baştan beğenmedim de.deneme sürüşü yapınca işler değişti tabi birazda babamın zoruyla 45 dk sonra araçla birlikte dönmüş olduk, işte Atom karıncamla mantık evliliği olarak başlayan ve kısa bi süre sonra aşka dönüşen ilişkimiz böyle başladı.
tabi birde "yahu neden aldın nu kadar minik arabayı" deyipte içine bindikten sonra hayretler içinde kalanların yüzünü görmek harika oluyor :D

sonuç olarak yakınlarında,akrabalarında,eş dost konu komşuda görüp bilenlerin merakla alacağı bi araç ama gel gör ki bilmeyende bilmiyor.
birde aracım 2007 model terra,orjinal servis bakımlı ve 45 bin'de şimdi ilan versem 24 bin liraya 5 günde satacağımı düşünüyorm
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 12, 2011, 18:49:26 »
bende 2 ay önce hb corolla satıp dizel yaris aldım. düşük km li temiz yaris bulmak çok zor. daha doğrusu uygun fiyata bulmak çok zor. bende halen tasarımını beğenmiyorum ama toyotadır deyip kullanıyorum. neyse artık sürerken dışını görmüyoruz, binerken de gözlerimi kapıyorum tamamdır :D :P arabamı sattıktan sonra bi sürü fiestaya baktım ama sürücü koltuğuna oturduğumda hiç rahat hissetmedim kendimi. bence hiç bir toyota herhangi bir problemi yoksa çok kolay satılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2011, 19:10:36 »
Değerli arkadaşlar daha önce corolla kullandım çok memnun kalmıştım. şimdi ise yaris düşünüyorum genelde şehir içi kullanacağım ve küçük motor  yani 1,3 olduğu için tasarufluda olacağını düşünüyorum. ama uzaktan bakınca çok küçük görünüyor, acaba memnun kalırmıyım açıkcası almak istiyorum ancak kafam çok karışık. bunun yanıda gidip jazzada baktım ancak jazz yarise göre çok sağlam gelmedi kaportası özellikle. Erhan hocam şehir içi 100 km de kaç litre yakıyor belirtirseniz çok sevinirim. çünkü benzinli düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2011, 19:20:25 »
aile için çok da uygun değil. ama o sınıftaki iç hacmi en geniş araç sanırım. ben almadan önce incelediğim otomobillerde sürücü koltuğunu kendime göre ayarlayıp arkasına oturmaya çalışırım i20, fiesta, polo falan derken sadece yarise oturabildim. boyum 1.85 :) jazz da yaristen aşağı kalmaz benzer özelliklerde ikiside bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2011, 19:24:22 »
Ok
aile için çok da uygun değil. ama o sınıftaki iç hacmi en geniş araç sanırım. ben almadan önce incelediğim otomobillerde sürücü koltuğunu kendime göre ayarlayıp arkasına oturmaya çalışırım i20, fiesta, polo falan derken sadece yarise oturabildim. boyum 1.85 :) jazz da yaristen aşağı kalmaz benzer özelliklerde ikiside bence.

oktay hocam aile için olmaz demişsiniz, ancak benim iki çocuk var yılda bir defa uzun yol olacak gerisi yine şehir içi olcak sizce ihtiyacıma uygun değil mi. nedersiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 12, 2011, 19:48:59 »
aslında olmaz demek istemedim yeterli olmayabilir. mutlaka forumda ailesiyle kullananlar vardır. aracın bagajı gerçekten küçük bebek arabası falan sığar mı bilmiyorum. en iyisi yerinde inceleyip karar vermeniz. sadece kolay satılma konusunda emin olun. şehir içi kullanıma uygun, seri, tasarruflu bir araç. ben e12 corolladan sonra aldım onun konforunu, sürüş keyfini vs. beklemek yanlış olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 12, 2011, 21:02:04 »
oktay hocam bagaj döşemesini kaldırdığınızda bagaj biraz genişliyor bir kaç forumda denk geldim doğruluk payı varmı. bu arada vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 12, 2011, 21:14:12 »
oktay hocam bagaj döşemesini kaldırdığınızda bagaj biraz genişliyor bir kaç forumda denk geldim doğruluk payı varmı. bu arada vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

rica ederim. evet bayramda ailemle eskişehire gittik, bagajdaki döşemeyi ve plastik bölmeleri söktüm. herhalde 10-15 cm derinleşti bagaj. koltuklarıda biraz daha dik konuma getirdim ondan sonra annem ne verdiyse teptim :D 4 kişi seyehat ettik tabi ki sedan otomobil konforu yok ama ailemle ilk yolculuğumuzdu kimse ay öldüm vay bittim demedi yolculuk sonunda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 12, 2011, 22:11:58 »
minik dedikleri yarisimin bagajına 2 adet büyük boy dikdörtgen bavul sığdırdım ya herkesin ağzı açık kaldı ;)
iç hacmi oldukça geniş ve kullanışlı (megan 2 HB sahibi bir akrabamın 48 kg'luk 12 yaşında ki oğlunun yarisin arka koltuğuna bindiğinde verdiği tepki:"baba bizimkinden genişmiş bu yaaa"
jazz'ı yakından incelemedim ama iç hacmi yaristen biraz daha büyük tabi bagajı da fazla (399 lt)

sırf şehir içi kullanımda % 6.1 lt/km yakıyor
uzun yolda 4 kişiyle % 4.6 yaptık
karışık kullanımda %5.5 lt/km gibi bi değerle depoyu bitiriyorum
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 12, 2011, 22:53:48 »
Ben Yaris lari çok seviyorum.Hatta geçen yeni kasasını test ettim ama sanki eski kasa daha bana hitap ediyor.Ancak ikinci elleri fazla pahallıya satıyorlar.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline