Gönderen Konu: verso  (Okunma sayısı 2097 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
verso
« : Kasım 12, 2011, 01:45:34 »
arkadaşlar henüz çiçeği burnunda bir verso 2006 1.6 comfort sahibiyim öncelikle sormak istediğim birşey olacak comfort modelinde bulunan özellikler tam olarak nedir çok araştırdım ancak farklı şeyler duyuyorum hep..

Toyota Club Türkiye

verso
« : Kasım 12, 2011, 01:45:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: verso
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2011, 13:24:09 »
Öncelikle hoş geldiniz hayırlı olsun aracınız versoyu çok seveceksiniz...bu sitede ayrıntılı yazıyor http://www.reistoyota.com.tr/detailpage.tr.php?strPageName=Toyota/Modeller/Corolla%20Verso/Renk%20Se%E7enekleri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2011, 01:07:05 »
elegantla comfort arasında bayagı fark varmış..bukadarınıda bilmiyordum.comfortlarda  Ön koltuklar için kol dayama sistemi,Sürücü ve yolcu ışıklı makyaj aynası,elektrikli sıkışma kontrollü arka camlar,deri diresiyon,6 lı cd değiştirici cd çalar,kendiliginden kararan iç dikiz aynası ,hız sabitleme,yagmur sensörü,Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control),Araç denge kontrol sistemi (VSC),Fren destek sistemi (Brake assist),Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları,Otomatik klima (dijital),Alüminyum alaşımlı jantlar,Sıkışma korumalı elektrikli açılır tavan (moonroof),Tavan rayları bunların hiçbiri comfortlarda yokmuş.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2011, 01:42:10 »
evet görünüşe göre eleganta göre donanım olarak baya zayıf..ama fiyat olarakda 3 4 bin fark ediyor deyermi ki diyede düşünüyor insan bana göre önemli eksikliği sadece güvenlik donanımlarında diğerleri çokda önemli değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2011, 17:04:59 »
tuncay  bey;
  Ön koltuklar için kol dayama sistemi,Sürücü ve yolcu ışıklı makyaj aynası,elektrikli sıkışma kontrollü arka camlar,deri diresiyon,6 lı cd değiştirici cd çalar,Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control),Araç denge kontrol sistemi (VSC),Fren destek sistemi (Brake assist),Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları,Otomatik klima (dijital) ve Alüminyum alaşımlı jant benim comfot ta var bilginize..elegantla comfort arasında bayağı fark yok. :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2011, 20:25:07 »
tuncay  bey;
  Ön koltuklar için kol dayama sistemi,Sürücü ve yolcu ışıklı makyaj aynası,elektrikli sıkışma kontrollü arka camlar,deri diresiyon,6 lı cd değiştirici cd çalar,Elektronik çekiş kontrol sistemi (Traction control),Araç denge kontrol sistemi (VSC),Fren destek sistemi (Brake assist),Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları,Otomatik klima (dijital) ve Alüminyum alaşımlı jant benim comfot ta var bilginize..elegantla comfort arasında bayağı fark yok. :foto:
Sİzin araç resimdeki ise comfor değil 2008 de comfort extra cıkardılar ccomfort ile elegant arasında bir donanım . !!! !!! !!! !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2011, 17:07:28 »
Sİzin araç resimdeki ise comfor değil 2008 de comfort extra cıkardılar ccomfort ile elegant arasında bir donanım . !!! !!! !!! !!!

Evet resimdeki 2009 extra(yazmayı unutmuşum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 05, 2012, 22:44:00 »
2004-2009 arası eski kasa verso larda direksiyon hidrolik miş.Arabayı alalı 6 ay oldu yeni ögrendim.önceki corolla ve babamdaki avensiste p/s elektrikli direksiyon oldugundan dolayı versonun direksiyonu çok agır gelmişti.Bende bir sorun var diye düşünüyordum.Ama yokmuş..
Yeni kasalarda da hidrolik mi yoksa göstergede P/S ışık uyarısı varmı..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 05, 2012, 23:17:39 »
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inşallah.Ev kredim bitsin ilk işim verso elegant almak olacak.
2006 corolla sol A/T LPG