0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam Arkadaşlar1-) 2008 auris dizel elegance mmt şanzıman yarı otomatik bi araç satın aldım.Biraz aceleye uygun bir fiyata geldi expertiz yaptırtıp satısını aldım.Şimdi bu arac full ama ben park sensoru goremedim bunlarda hem ön hem arka park sensoru olmuyormu?En azından arka park sensoru yokmu?.2-)Bu aracların sanırım baskı balata problemi daha fazla.Baskı balatayı kocaeli kayadamı degiştireyim sizce yoksa özel servistemi?3-)Bu tur dizel araçlarda motor sogukken çalıştırdıktan sonra 1-2 dk park halinde beklemelimiyim ve motor sıcakken stop etmeden önce beklemelimiyim(bir arkadasım boyle yapıyor)Cevaplarınız için teşekkur ederim.
Özcan Bey öncelikle teşekkur ederim bilgileriniz için..Expertiz raporunda arka tamponun degişmediği fakat boyalı oldugu yazıyordu.Arka tamponda park sensoru için olan deliklerden yok bende...Buda demek oluyorki tampon değişmiş ve çıkma bir tampon takılmış:(Geri vitese taktıgımda arac diiit diye ötüyor ama arkada ne olursa olsun uyarma sesi falan duymuyorum yani park sensoru iptal edilmiş zannediyorum..
özcen abi ya benim gözlerde ya senin gözlerde bişey var.Abi mesajda vitese taktıgımda bip sesi geliyor gibi bişey yok
Özcan Abi MMT tam ben ses için yazacaktım yakalamışsın Rye takınca gelen ses. Tepe tepe kullanın. Servis Cenmax takıyor kalitelidir.
Geri vitese taktıgımda arac diiit diye ötüyor ama arkada ne olursa olsun uyarma sesi falan duymuyorum yani park sensoru iptal edilmiş zannediyorum..