0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazık cok yazık ne olursa olsun seyircinin o tepkiler içerisine girmemesi gerekirdi
Aynen katılıyorum Hakkı Abi.Fakat seyirci rakibi alkışladı diye milli takım kalecisinin tribüne dönüp "hepinizin a..... k......" diye küfretmemesi, onu sakinleştirmeye çalışan arkadaşının da seyirci için "bunların hepsi o...... ç....." dememesi gerekirdi.....Seyirci kitlesinin içinde her türlü insan var (eğitimli-cahil-asabi-sakin vs.) futbolcuların bunu idrak edecek kapasitede olup sadece işine bakmaları gerekir. Onlar da tabi ki kötü günlerinde olabilirler, yenilebilirler, fark yiyebilirler ama ne olursa olsun PROFESYONEL olduklarını unutmamalı, seyirciyle "it dalaşı" içine girmemeliler. Son olarak, maça giden arkadşların hepsi bilir, seyirci grubunun içinde bir kısmı sebepsiz yere futbolcunun moralini bozacak tezahürat yapmaya kalksa zaten geriye kalanı onları susturur
Volkan'ı yuhlamasınlar diye son dakikalarda ona top atmayan Egemen'leHırvatistan'a gitmemek için bilerek sarı kart yiyen Arda'nın arasındaki fark!
İlk günden beri bir türlü içim ısınmayan Hiddink. Gerçi adama kızmayacaksın. Onu alıp getirenlerin ne kadar futboldan anladığı ortada. BEn milli maçların anadolu şehirlerine alınması taraftarıyım. Sonuçta hep istanbulda oynanıyor milli maçlar. Milli maça aç taraftarların olduğu stadlar yok değil sonuçta.Ha şu da var katılmayabilirsiniz belki ama Milli takımın hocasının Türk olması kanaatindeyim ben.
Emre belözoğlu Türk futbolunun en şerefsiz adamları sırasında 2. sırada ilki Fatih hocası olduğu için tabi.