Gönderen Konu: Türkiye - Hırvatistan  (Okunma sayısı 2001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Türkiye - Hırvatistan
« : Kasım 11, 2011, 23:01:49 »
Selam.
Maçın skoru üzücü ama çok da önemli değil, bu bir spor sonuçta. Ama orada olanlar çok çirkin. İnsanların içinde insanlık kalmamış ve bir kısmının içini kapkara bir kir kaplamış. ;) Utanç verici.

Toyota Club Türkiye

Türkiye - Hırvatistan
« : Kasım 11, 2011, 23:01:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Türkiye - Hırvatistan
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2011, 23:42:54 »
maç boyunca sonuca tepki gösteren seyirciler dahil herkes uyudu. Yılmaz Özdil’in dediği bu tip final maçı niteliğindeki tüm milli maçlar istanbul dışında ve özellikle bursa gibi stada milli bütünlüğü daha fazla yansıtan şehirlerde oynanmalı…
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2011, 23:46:03 »
maçtaydım gitmesi bi çile dönmesi bi çile ama olsun havada soğuktu milli takımımıza destek için gittik fakat 0-3 olunca hemen çıktık gittik arkadaşlarımla inanın sesim kısıldı tezahürat etmekten ama gelin görünki 2 tane bireysel hatadan bi duran toptan yedik golleri ki hırvatistanda futbol adına çok birşey yansıtamadı sahada futbol böle birşey işte
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2011, 00:13:05 »
yazık cok yazık ne olursa olsun seyircinin o tepkiler içerisine girmemesi gerekirdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2011, 09:57:43 »
yazık cok yazık ne olursa olsun seyircinin o tepkiler içerisine girmemesi gerekirdi

Aynen katılıyorum Hakkı Abi.Fakat seyirci rakibi alkışladı diye milli takım kalecisinin tribüne dönüp "hepinizin a..... k......" diye küfretmemesi, onu sakinleştirmeye çalışan arkadaşının da seyirci için "bunların hepsi o...... ç....." dememesi gerekirdi.....

Seyirci kitlesinin içinde her türlü insan var (eğitimli-cahil-asabi-sakin vs.) futbolcuların bunu idrak edecek kapasitede olup sadece işine bakmaları gerekir. Onlar da tabi ki kötü günlerinde olabilirler, yenilebilirler, fark yiyebilirler ama ne olursa olsun PROFESYONEL olduklarını unutmamalı, seyirciyle "it dalaşı" içine girmemeliler. Son olarak, maça giden arkadşların hepsi bilir, seyirci grubunun içinde bir kısmı sebepsiz yere futbolcunun moralini bozacak tezahürat yapmaya kalksa zaten geriye kalanı onları susturur ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2011, 10:02:29 »
Maçın ikinci yarısını izlemedim.İyiki izlememişim Bir Türkiye aşığı olarak çok üzülürdüm.Gerçi deve kuşu gibi kafayı kuma gömmek oluyor ama psikolojimi sağlam tutmak zorundayım bu aralar
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 12, 2011, 10:42:36 »
Aynen katılıyorum Hakkı Abi.Fakat seyirci rakibi alkışladı diye milli takım kalecisinin tribüne dönüp "hepinizin a..... k......" diye küfretmemesi, onu sakinleştirmeye çalışan arkadaşının da seyirci için "bunların hepsi o...... ç....." dememesi gerekirdi.....

Seyirci kitlesinin içinde her türlü insan var (eğitimli-cahil-asabi-sakin vs.) futbolcuların bunu idrak edecek kapasitede olup sadece işine bakmaları gerekir. Onlar da tabi ki kötü günlerinde olabilirler, yenilebilirler, fark yiyebilirler ama ne olursa olsun PROFESYONEL olduklarını unutmamalı, seyirciyle "it dalaşı" içine girmemeliler. Son olarak, maça giden arkadşların hepsi bilir, seyirci grubunun içinde bir kısmı sebepsiz yere futbolcunun moralini bozacak tezahürat yapmaya kalksa zaten geriye kalanı onları susturur ;)

seyirci rakibi alkışladı diye tepki göstermedi kaleci,rakip oyuncu şut attı kaleye volkan yattı direğin dibinden aldı topu,ayağa kalkmadan alkışlamaya başladılar volkanı,o da sinirlendi tabi,bunun öncesinde volkana yapılan tezahuratlar nasıl dı ki acaba o da bastı tribundekilere küfürü,ben kendimi o sahadaki küfür edilen insanların yerine koyuyorum,inan daha fazlasını yapardım,az bile yaptılar sahadaki yuhalanan oyuncular,kulüpcülük milli takım maçlarınada yansımış sa söylenecek ve yapacak hiç birşey yok malesef.bundan sonra milli macların anaoluda bir stadda oynatılması en mantıklı iş bence.
profesyonelllikte bir yere kadar bence,sen ayrımcılık yaparda sabriyi sabriii sabriii diye destekleyip,volkana top geldiği zamanda ıslıklarsan,bu iş ta derbiye kadar gider vesselam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 12, 2011, 10:44:42 »
Volkan'ı yuhlamasınlar diye son dakikalarda ona top atmayan Egemen'le
Hırvatistan'a gitmemek için bilerek sarı kart yiyen Arda'nın arasındaki fark!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 12, 2011, 10:46:09 »

oralara hiç girmeyelim acd'm ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 12, 2011, 10:52:16 »

+10000
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 12, 2011, 12:59:51 »
İlk günden beri bir türlü içim ısınmayan Hiddink. Gerçi adama kızmayacaksın. Onu alıp getirenlerin ne kadar futboldan anladığı ortada.
BEn milli maçların anadolu şehirlerine alınması taraftarıyım. Sonuçta hep istanbulda oynanıyor milli maçlar. Milli maça aç taraftarların olduğu stadlar yok değil sonuçta.

Ha şu da var katılmayabilirsiniz belki ama Milli takımın hocasının Türk  olması kanaatindeyim ben.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 12, 2011, 13:58:49 »
İlk günden beri bir türlü içim ısınmayan Hiddink. Gerçi adama kızmayacaksın. Onu alıp getirenlerin ne kadar futboldan anladığı ortada.
BEn milli maçların anadolu şehirlerine alınması taraftarıyım. Sonuçta hep istanbulda oynanıyor milli maçlar. Milli maça aç taraftarların olduğu stadlar yok değil sonuçta.

Ha şu da var katılmayabilirsiniz belki ama Milli takımın hocasının Türk  olması kanaatindeyim ben.

aslında kural konacak arkadaş,her ülkenin hocası da oyuncularıda kendi ülkesinde yetişen insanlar olacak
öyle mesut gidip alman takımında,aurello gelip bizim milli takımda oynamayacak bence saçma özveöz olacak !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 12, 2011, 14:24:19 »
Volkan olayını tam anlamamıştım biraz bahsi geçmiş netten bi bakıcam ama ayıp etmiş Volkan .. Profesyönellik bazı şeyleri aşmaktır..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 12, 2011, 14:34:25 »
Uzun süredir tribünlerdekiler beni pek ilgilendirmiyor daha çok sahaya bakıyorum. Türkiye gibi bünyesinde böylesine oyuncular barındıran takımlar hiç bukadar rezil futbol oynamamışlardır bundada şüphem yok... Değil üç keşke BEŞİKTAŞIM gibi  bir 8tane yeseydikte çeki düzene girseydi takım diyorum açıkcası...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 12, 2011, 22:44:46 »

Kimse o konuda Arda haklı, Egemen yanlış yaptı demedi zaten ACD ;) Al bu videoyu izle savunduğun adamları kendin gör farkı farket ;)

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/emre-belozoglu-ndan-taraftara-kufur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Kasım 12, 2011, 22:53:20 »
Birisi dedi demedim abi o da nerden çıktı ;)

Abi ben onları savunmuyorum ki ;)

Emre belözoğlu Türk futbolunun en şerefsiz adamları sırasında 2. sırada ilki Fatih hocası olduğu için tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 12, 2011, 22:57:33 »

Emre belözoğlu Türk futbolunun en şerefsiz adamları sırasında 2. sırada ilki Fatih hocası olduğu için tabi.

En sonunda doğru bir söz ettin. Ama Volkan şu son yaptıklarıyla liderliği zorlar unutma ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Kasım 12, 2011, 23:01:38 »
Abi valla ben bu futbol ve siyaset konusunda genelde dogruları söyleyip polemik ve taraflılıktan uzak olmaya çalışıyorum sezarın hakkı sezara yani :D

Adam şerefsiz yapıcak bişey yok 15yaşında da böyleydi FBde de doruklarına çıktı kariyerinin :D   Ama yinede Volkan tahtını alamaz tabi şimdilik o daha genç :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 13, 2011, 11:28:59 »
  Milli Takım hepimizindir, yorumlarda futbol takımı kimliklerinizi arkaya atmanız gerek.
 Ha Mili Takıma sadece futbol ile değil kişilik ile de yakışmak gerekir o ayrı ama o stada da giren her halukarda Ay Yıldızlı formayı giyenleri desteklemesi gerekir. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Kasım 13, 2011, 12:36:14 »
seyirci ve burada aleyhte yorum yapan herkes haklı... nedenmi ? arkadaş sen o seyirci ve yorum yapanların verdiği paralarla varsın. ki o paralaro yaşlarda kimsenin kazanamayacağı kadar çok. (şımarmaları da o yüzden.) o paraları alıyorsan eşşşek gibi oynayacaksın. oynayıp yenlsen kimse laf söylemez. arda (ben gs.lıyım) turu geçemeyeceğini bildiğinden kasti kart görecek kadar kanı bozuk. oraya gidip oynayacak olanlar kerizmi... volkan ve emre şerefsizleri, ne derlerse desinler orda küfretme hakları yok. başbakana da küfrediliyor, bakanada. belli bir yere gelmişsen -ki o küfredenlerin sayesinde gelmişsin- alkışada küfrede alışman gerek. haketmeden alkışlandığında güzel de, sence haketmeden (!) küfredildiğinde mi kötü.
maçlardaki bu küfür neye benzer biliyormusunuz, araba kullanan 2 kişinin -ki kimse kolay kolay hatasını kabul etmez- diğerine hata yaptın diye küfretmesine.. ve de şöför küfredip devam eder. eğer arabadan inerse ki tecrübeli şöförler büyük bir olay olmadan bunu yapmaz, o zaman kıyamet kopar. maçlarda da adam kural bilsin bilmesin takımının kazanmasını ister. kazanmassa küfreder. burda da olan budar. maç küfürlerini hesaba alacak olsak memlekette  her hakemin 80-100 çocuğu olur du... :))