değerli tct üyesi abiler ablalar kardeşler hanımlar teyzeler amcalar dedeler

şimdi hepinizin yardımına ihtiyacım var sorum su 2011 corolloma navigasyon cihazı taktırmak istiyorum bu konuda biraz araştırma yaptım ve bugün niyeti bozup denizli toyota yarımcaya gittim ve görüştüm bana fly-audio takacaklarını toyotanın bu firma ile su anda anlaşmalı olduğu firmanın corollo navigasyonu kendinin satmadığını üretip toyotaya verdiğini corollo için %100 uyumlu bu olduğunu diğerlerinde kablo kesme takma gibi sorunlar olduğunu söyledi bu ürün toyota tarafındanda garanti bozmadan takıldığı için garantilidir dedi bunun içinde 2100 tl fiyat istediler
internetten baska markalar gördüğümü söyledim alıp gelirseniz takmayız ama biz sipariş üzerine getirtip onlardanda takarız ama yine bi sorun olursa garanti veremeyiz cihaz garantli olur firması tarafından ama aracta cihazdan kaynaklı bir sorun olursa garanti bozulur dedi
link vermek uygun olurmu bilmiyorum ama
http://www.rsteknoloji.com/Toyota,LA_315-2.html bu adreste corolla için 7 farklı markaya ait navigasyon cihazı var fiyatları ortalama 1500 tl nin üstünde bana bu konuda yardımcı oalcak fikir verecek veya tavsiyede bulunucak bilgisi olan tecrubesi olan görende söylemeyen bilipte konusmayan kim varsa

hepinizden yardım istiyorum.
saygılar bu acık tehdittir yardımcı olmazsanız corollamı satarım pejo alırım

sizlere inat