Gönderen Konu: navigasyon konusunda bilgisi olan varmı?  (Okunma sayısı 1972 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
navigasyon konusunda bilgisi olan varmı?
« : Kasım 11, 2011, 16:48:25 »
değerli tct üyesi abiler ablalar kardeşler hanımlar teyzeler amcalar dedeler  ::)
şimdi hepinizin yardımına ihtiyacım var sorum su 2011 corolloma navigasyon cihazı taktırmak istiyorum bu konuda biraz araştırma yaptım ve bugün niyeti bozup denizli toyota yarımcaya gittim ve görüştüm bana fly-audio takacaklarını toyotanın bu firma ile su anda anlaşmalı olduğu firmanın corollo navigasyonu kendinin satmadığını üretip toyotaya verdiğini corollo için %100 uyumlu bu olduğunu diğerlerinde kablo kesme takma gibi sorunlar olduğunu söyledi bu ürün toyota tarafındanda garanti bozmadan takıldığı için garantilidir dedi bunun içinde 2100 tl fiyat istediler

internetten baska markalar gördüğümü söyledim alıp gelirseniz takmayız ama biz sipariş üzerine getirtip onlardanda takarız ama yine bi sorun olursa garanti veremeyiz cihaz garantli olur firması tarafından ama aracta cihazdan kaynaklı bir sorun olursa garanti bozulur dedi

link vermek uygun olurmu bilmiyorum ama http://www.rsteknoloji.com/Toyota,LA_315-2.html bu adreste corolla için 7 farklı markaya ait navigasyon cihazı var fiyatları ortalama 1500 tl nin üstünde bana bu konuda yardımcı oalcak fikir verecek veya tavsiyede bulunucak bilgisi olan tecrubesi olan görende söylemeyen bilipte konusmayan kim varsa :islik: hepinizden yardım istiyorum.

saygılar bu acık tehdittir yardımcı olmazsanız corollamı satarım pejo alırım :olu: sizlere inat   :alkis:

Toyota Club Türkiye

navigasyon konusunda bilgisi olan varmı?
« : Kasım 11, 2011, 16:48:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: navigasyon konusunda bilgisi olan varmı?
« Yanıtla #1 : Kasım 12, 2011, 00:00:27 »
vay arkadaş bayada tehdit etmiştim ama yetmemiş galiba dur biraz daha ediim bari asarım keserim yardım edin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 12, 2011, 00:12:38 »
2,100 lira vereceksen boşver bunları..Flyaudıı diye e baydaki 300-400 dolarlık malları burda 2,00 üzerine iteliyorlar..Valla kardeş git jvc al piooner al kenwood al  ama bunları alma..Bİrebir orjinal gibi olmuyor ama bir çerçeve ile gayettde güzel olur..2,100 lira bu cihazlar için yazık.Servisten başka bir allahın kulu takamıyormu.sen git Fly audio var navitechin var bu tip cihazları.Taktırabilirsin.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 12, 2011, 00:16:16 »
navitechi denizlide navitech servisine sordum 1500e takacak adam garantide verio toyota aynı ürünü adamdan alıp 1750e takıyo o yuzden serviste taktırmam zaten şu saatten sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 12, 2011, 00:33:16 »
navitechi denizlide navitech servisine sordum 1500e takacak adam garantide verio toyota aynı ürünü adamdan alıp 1750e takıyo o yuzden serviste taktırmam zaten şu saatten sonra
Naviteci 1 yıldan fazla oldu kullanyorum ve çok memnunum fly audio yuda bir arkadaş insignia da kullanyordu ve memnundu naviteci ben serviste taktırmıştım ve kesme bölme gibi işlem yapmadılar direk soketlere uyumlu .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2011, 00:37:47 »
ya bide fly audio ile ilgili söyle bi sorun var tv dijital yayın için ve onu izlemek için ayrıca bi aparat almak lazım öyle dedi servistekiler navitech falan karasal yayın alıyo ve denizli karasal yayında iyi yani bu yuzden navitech gayet mantıklı ve cezbedici gelio bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Zekeriya BÝÇER
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2011, 00:45:06 »
Kardeş Merhaba
Acizane Fikrimi söyleyeyim.
Bahsettiğin cihazı Sadece navigasyon için taktırmayı düşünüyorsan o kadar para harcamana hiç gerek yok 200-250-TL civarında 7 inçh bir Navigasyon cihazı işini görür ayrıca bahsettiğim bu tür cihazlarda Bluetouth ile cep telefonunuzu cihaz üzerinden kontrol edebilirsiniz.Hafıza kartından Müzik dinleme flim izleme resim görüntüleme gibi özellikleri kullanabilirsiniz.cihaz vakumlu aparatı yardımıyla ön cama tutturuluyor istediğinzde veya kullanmadığınız zaman çıkarıp torpidoya koyabilirsiniz. Belki size estetik gelmeyebilir ama önemli olan işlev ve maliyet. ben 4 yıldır kullanıyorum ilk defa gittiğiniz Şehirlerde ve şehirler arası yollarda kimseye adres sorma gereği duymadan acaba hangi kavaşaktan nereye döneceğim diye bir sorun yaşamadan sesli ve görüntülü olarak yönlendirilerek gideceğin yere rahatça ulaşmanın keyfi bambaşka.Diyorsanızki ben aracımda Dvd player ileyeceğim o zaman aracınızın garantisi bitene kadar idare edip garanti bittikten sonra 500-600-TL civarında Dvd,Navigasyon.Tv ve daha birçok özelliğe sahip bir multimedya cihazı alıp takabilir, hem estetik hemde düşük maliyetle isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. eğer açıklamalarımla sizleri sıktıysam affınıza sığınır bütün Toyotaclub.tr üyelerine saygılar sunuyorum. 
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2011, 12:27:06 »
Kardeş Merhaba
Acizane Fikrimi söyleyeyim.
Bahsettiğin cihazı Sadece navigasyon için taktırmayı düşünüyorsan o kadar para harcamana hiç gerek yok 200-250-TL civarında 7 inçh bir Navigasyon cihazı işini görür ayrıca bahsettiğim bu tür cihazlarda Bluetouth ile cep telefonunuzu cihaz üzerinden kontrol edebilirsiniz.Hafıza kartından Müzik dinleme flim izleme resim görüntüleme gibi özellikleri kullanabilirsiniz.cihaz vakumlu aparatı yardımıyla ön cama tutturuluyor istediğinzde veya kullanmadığınız zaman çıkarıp torpidoya koyabilirsiniz. Belki size estetik gelmeyebilir ama önemli olan işlev ve maliyet. ben 4 yıldır kullanıyorum ilk defa gittiğiniz Şehirlerde ve şehirler arası yollarda kimseye adres sorma gereği duymadan acaba hangi kavaşaktan nereye döneceğim diye bir sorun yaşamadan sesli ve görüntülü olarak yönlendirilerek gideceğin yere rahatça ulaşmanın keyfi bambaşka.Diyorsanızki ben aracımda Dvd player ileyeceğim o zaman aracınızın garantisi bitene kadar idare edip garanti bittikten sonra 500-600-TL civarında Dvd,Navigasyon.Tv ve daha birçok özelliğe sahip bir multimedya cihazı alıp takabilir, hem estetik hemde düşük maliyetle isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. eğer açıklamalarımla sizleri sıktıysam affınıza sığınır bütün Toyotaclub.tr üyelerine saygılar sunuyorum. 

estağfurullah ne demek gayet güzel bilgilendirmişsiniz zaten acıkcası navigasyondan daha cok multimedia kısmını kullanmak istiyorum ve biraz şekilciyim galiba görünümede önem veriyorum bu yüzden de direk araca monte edilecek bişeyler arıyorum