0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen bende beklemedeyim hala, kışlık lastikler de yeni şimdi onların ömrünü kısaltmak da istemiyorum. Servisin deposunda bekliyorlar öyle..
arkadaşlar havalar soğumaya başladı, peki sizce kışlık lastikleritaktıracak kadar soğuk mu..?bazı uzmanlar hava sıcaklığının 7 derecenin altına düştüğü durumlarda takılmasını öngörüyorlar.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz..?
bu arada oğuzhanı unuttum )) herkes lastikleri değiştirmek için 7 dereceyi beklemez bence... sürücüye olan tek zahmeti götür getir durumu oluyor birazda üşengeçlik derken 7 dereceyi bekleyenler içerisinde kendini bulursun... )) kardeşim sen taktır lastiğini "Ankaranın donu" na güven olmaz... )) sağlıcakla kal...
sağolasın abi, ben de öyle düşünüyorum, zaten akşamları sıcaklık 1 dereceye falan düşüyor, benim yazlıklar da oldukça eski, şaka bir yana fren mesafesi falan bayağı uzadı, 90 beygirlik arabayla 3. viteste patinaj çeker olduk
Ey Ankaralılar az önce Pursaklar da kar çiseliyordu haberiniz ola
,Pursaklar ankarada mı abi yauv
hahaha Sizin oraya daha yakın demi
Sorma abi yauv Bi ara biraz işimiz vardı o taraflarda akşamları mal bırakmaya gidiyorduk abuuu aşagıda millet parklarda pursaklar karrr Kartalla yan ver ondan sonra Allaha emanet