Anket

HANGİ RENK COROLLA?

Beyaz ?
6 (54.5%)
Füme ?
0 (0%)
Gri ?
5 (45.5%)

Toplam Oy Verenler: 10

Gönderen Konu: 2011 COROLLA COMFORT EXTRA AT. ALACAĞIM  (Okunma sayısı 1399 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
2011 COROLLA COMFORT EXTRA AT. ALACAĞIM
« : Kasım 10, 2011, 22:09:03 »
TCT  Dostlarım uzun bir süredir kaşınıp duruyorum :D :D bu gün Ankara Reis toyotaya bildiğiniz üzre benim corollanın davlumbaz sorununu çözmeye gitmiştim gitmişken bir bakıyım şu 2011 modellere dedim comfort extra corolla hoşuma gitti ...la oğlum Tolga dedim kendi kendime paso ikinci ellere biniyorsun ossuruk yüzü görmemiş :) :) :) bir araba al bin dedim kendi kendime neyse satış görevlisiyle görüştük 36 benim arabaya saydı üzerine 10 istedi sensör ve çelik jant bizden dedi ....dostlarım ne dersiniz? Renk olarak ne renk olabilir kararsız kaldım bu cumartesi işi ya bitircem son pazarlığı yapıp ya da yallah diyeceğim....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

2011 COROLLA COMFORT EXTRA AT. ALACAĞIM
« : Kasım 10, 2011, 22:09:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 COROLLA COMFORT EXTRA AT. ALACAĞIM
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2011, 22:13:37 »
Hocam senin araba ne..? Ha pardon baktım şimdi imzandaki araba
2010 corolla S/D 1.6 comfort A/T değilmi..? Aracın km.si kaç veya değişen boyanan bişey varmı..?
36 senin arabaya azsaymış gibi geldi bana bence..?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2011, 22:25:46 »
Hocam senin araba ne..? Ha pardon baktım şimdi imzandaki araba
2010 corolla S/D 1.6 comfort A/T değilmi..? Aracın km.si kaç veya değişen boyanan bişey varmı..?
36 senin arabaya azsaymış gibi geldi bana bence..?
Daha pazarlığı tam bitirip el sıkışmadım 36 sayılması bencede az zaten 37-37.5 arası en az gideri sadece sol arka kapıda boya var değişen yok  kilometresi 25042 km suriya çelik jant  lastikler 4 aylık michelen hp cam çıtaları bagaj çıtaları kapı koruma bantları mevcut dediğim gibi cumartesi iyi bir pazarlık var...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2011, 22:46:11 »
Valla senin araba iyiymiş kardeşim.. Bence iyi para verirse al.. 2011 modelii.
Veya hiç değiştirme.. ha 2010 ha 2011.. ne farkı varki kasada aynı zaten..
Bırak paran cebinde kalsın :) Bu da bi fikir tabi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 10, 2011, 22:52:38 »
Bencede aynı kasa için değiştirmeye gerek yok büyük değişiklikler olmadıkça...

Ancaaak yeni kasalarda renk konusu ankete açmaya gerek kesinlikle yok şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz mevzusu olucak evet gerçektende tartışılmaz çünkü söylediklerim su götürmez gerçeklerdir :D Gelelim renklere öncelik özel mavi ve özel kırmızımızda onlar yoksa beyaz... Başka alternatifi yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2011, 22:56:22 »
Evet evet.. beyaz ney herkezde var.. Mavi bi acayip duruyor.. hele o kırmızı.. üfff.. süperr.

Farkınız olsun.