0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hondanın en tutulmayan (ara)kasalarından olsada bence güzel araçtır, Kazasız belasız kullanırsınız inşallah Özkan. Aracı Ankaradanmı aldınız, plaka neden 06? Aman deyim değiştirin, İstanbulda 06 plaka görünce trafikte sana ahmak muamelesi yapanlar var.
Araçtan memnunuz ya pek kötü yanı yok İyi dileklerin hepimiz için geçerli amin inşallah Ahmak muamelesi niye yapılıyo peki , ne açıdan?
Ya malum İstanbul şoförlerinin bi huyu vardır ya, onlara göre küçük şehirlerden gelenler araba kullanmayı bilmez falan.. O açıdan diyorum.(küçük derken trafiğin az olduğu şehirleri kast ettim )
iyi seçim..., kazasız belasız cezasız sürüşler
Bende de 2004 makyajlı kasası vardı bi oto. vitesten sıkıldığım için bide bizim buraların rüzgarından araç çok etkilendiği için sattım ancak satıpta en çok özlediğim arabamdır kendisi... Şu an olsa düz vitesli bi es modeli olmasını isterdim bej ve sunrooflu ben de sunroofta yoktu Gerçekten şahane araç kıymetini bilin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun, civic ailesinin en sağlam,sorunsuz ve az yakan motorlarından birini taşıyor 7. nesil civic, gerçekten çok keyifli sürüşü çok özlüyorum kendisini... tekrar hayırlı olsun kazasız cezasız günler....
Gerçekten yakıtı çok iyiydi ya aklıma getirdin bak benim araç otomatik vitesti ve tüpsüz benzinliydi 100 km'ye 5.5 yakıyordum hondacılar bile inanmıyordu 45 lt. deposu vardı 800 km'ye yakın yol gidiyordum yakıt şahane... Ama bastığın zaman işler tam tersine dönüyor
Kazasız belasız cezasız-cefasız ve arızasız sürüşler dilerim....
hayırlı olsun özkancım güle gülee binin
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler