Gönderen Konu: TOMTOM VİA 120 İLE PİRANHA İNFİNİTY 5 İN HD  (Okunma sayısı 1304 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
TOMTOM VİA 120 İLE PİRANHA İNFİNİTY 5 İN HD
« : Kasım 09, 2011, 23:23:25 »
arkadaşlar tomtom via 120 ile piranha infinity 5 inc hd arasında kaldım yarın birisini alacam yanlız tek sorun birinde filim sevretme özelliyi var yardımcı olursanız sevinirim
2011 COROLLA EXTRA D4D

Toyota Club Türkiye

TOMTOM VİA 120 İLE PİRANHA İNFİNİTY 5 İN HD
« : Kasım 09, 2011, 23:23:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ynt: TOMTOM VİA 120 İLE PİRANHA İNFİNİTY 5 İN HD
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2011, 01:42:32 »
Mesut bey daha önce ki aştığınız benzer konuda da fikrimizi beyan etmiştik tomtom xxl alınız demiştik .....anladığım tek şey anlaşılamadığımız forumda araştırırsanız navigasyon konusunda pek çok fikir,söyleşi,nutuk,ön yargı,marka tartışmaları,navi özellikleri v.b bulabilirsiniz...forum sayfasının sol üst köşesindeki ARA yazan kutucuğa---- navigasyon----- yazın o kadar çok sayfa açılacak ki siz bile şaşıracaksınız umarım aradığınız navi yi bulmanız temennisiyle saygılarımla....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK